FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB nu îl poate utiliza pe Marko Momcilovic, deși sârbul e apt de joc! Roș-albaștrii au uitat de el și nu i-au făcut niciun test

Lui Marko Momcilovic îi expiră contractul cu FCSB în această vară
Lui Marko Momcilovic îi expiră contractul cu FCSB în această vară

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 16:48 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 19:00

Sârbul Marko Momcilovic (33 de ani), unul dintre jucătorii cărora le expiră contractul cu FCSB pe 30 iunie și pe care Gigi Becali l-a trmis în șomaj tehnic, este apt de joc.

Dar are o mare problemă. Cei de la FCSB l-au pus să vină înapoi în România, din Serbia, iar jucătorul a intrat în izolare, într-un apartament închiriat de el însuși, nu la baza din Berceni, alături de echipă. 

Mai mult, în perioada în care era acasă, la Belgrad, jucătorul nu a primit niciun fel de program de pregătire individuală de la club. El s-a antrenat însă pe baza programelor primite de la Marian Lupu, fostul preparator fizic al celor de la FCSB, îndepărtat din club la începutul lunii august, în 2019.

FCSB a uitat de Momcilovic

Disperați cu atâtea accidentări, dar și după plecarea lui Planici, conducătorii roș-albaștrilor ar fi vrut să apeleze la serviciile sârbului, dar în toată perioada de izolare, care s-a terminat chiar azi, au uitat de el și nu i-au făcut niciun test. 

Astfel, Momcilovic nu ar putea să joace fără a încălca protocolul medical pentru reluarea Ligii 1.

VIDEO. Adrian Mutu despre Dinamo și FCSB: „Fanii lui Dinamo dovedesc că țin la echipă”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce blestem trebuie să suporte un jucător din echipa roș-albaștrilor! A ajuns la 5 accidentări grave și nu va mai juca până în 2021

FCSB e numai una! Gigi Becali i-a lăsat lui Vintilă doar 11 jucători » „Țepe” și juniori pe bancă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
sieucefacmircea
sieucefacmircea  •  19 Iunie 2020, 19:35
Postat de johnwick_chapter3 pe 19 Iunie 2020, 18:15

Articol pentru hateri, tot staff-ul a zis că nu se mai bazează pe el, de-aia nu i-au făcut. Da haterii minte nu are, bagă trafic.

Ai Soiledis, Pantaru si Filip accidentati dar mai bine faci improvizatii decat sa joci cu Momcilovic... ca nu il vrea tot stafful :)))

lake1001
lake1001  •  19 Iunie 2020, 18:50

Alo, GSP, peste 1 oră începe Craiova cu fosta Campioană. Nimic, nimic ? Tot cu astea ne intoxicaţi? Pe cine interesează ? Craiova are cei mai mulţi suporteri din Romănia !!! Un fenomen fotbalistic unic in ţară.

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  19 Iunie 2020, 18:37
Postat de johnwick_chapter3 pe 19 Iunie 2020, 18:15

Articol pentru hateri, tot staff-ul a zis că nu se mai bazează pe el, de-aia nu i-au făcut. Da haterii minte nu are, bagă trafic.

Doamne fereste, sarac cu duhul l-ai facut pe asta!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează