FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB e numai una! Gigi Becali i-a lăsat lui Vintilă doar 10 jucători » „Țepe” și juniori pe bancă

Dragoș Nedelcu era în formă, dar s-a accidentat la derby-ul cu CFR Cluj // FOTO: Raed Krishan
Dragoș Nedelcu era în formă, dar s-a accidentat la derby-ul cu CFR Cluj // FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat vineri, 19 iunie 2020 08:00 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 17:47

FCSB - GAZ METAN. Gigi Becali (61 de ani), patronul roș-albaștrilor, și antrenorul Bogdan Vintilă (48 de ani) mai au doar o echipă, fără rezerve. Șapte fotbaliști sunt accidentați și n-a mai rămas niciun senior pentru banca de rezerve la partida cu medieșenii, de duminică.

  • FCSB - Gaz Metan Mediaș se joacă duminică, 21 iunie, de la ora 20:00, în etapa #4 din play-off-ul Ligii 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Look Plus, Telekom Sport și Digi Sport.

FCSB a tot dat afară jucători până când a ajuns să-și golească vestiarul. Vintilă a avut cinci copii pe bancă în derby-ul cu CFR, duminică i-ar mai trebui încă patru juniori ca să completeze lotul pentru partida cu Gaz Metan. 

Față de jocul de la Cluj, au mai devenit indisponibili Oaidă, cu ruptură musculară, plus Lucian Filip și Dragoș Nedelcu, ambii cu ruptură a ligamentelor genunchiului. Accidentările grave îi împiedică pe Filip și pe Nedelcu să mai joace în sezonul acesta.

UPDATE. L-au pierdut și pe Planic!

FCSB rămâne și fără fundașul Bogdan Planic pentru meciul cu Gaz Metan. Sârbul și-a reziliat contractul unilateral și are de primit de la FCSB 38.000 de euro, reprezentând salariile pe ultimele două luni și jumătate. (Detalii AICI)

FCSB - Gaz Metan Mediaș. Florinel Coman va lipsi și el

În afara leziunilor serioase, mai există și o incertitudine în privința lui Florinel Coman. Obosit, el ar prezenta riscul unei accidentări musculare, motiv pentru care va fi menajat în partida cu Gaz Metan. Și mai erau deja accidentați Soiledis, Iulian Cristea și Panțâru. 

Problemele medicale constituie loviturile decisive, care subțiază de tot lotul vicecampioanei. Becali se ocupase să „jupoaie" echipa înainte să apară accidentări multe.

A dat afară mulți fotbaliști și în iarnă, la mijlocul sezonului, a mai exclus câțiva și recent, când s-a folosit de pandemie ca să mai scadă costurile. Gnohere a acceptat să plece, alți patru jucători au fost scoși din lot deși ei sunt plătiți în continuare, fiindcă nu au fost de acord să semneze rezilierea contractelor: Bălgrădean, Momcilovic, Alexandru Stan și Adi Popa

Echipa probabilă a celor de la FCSB pentru meciul cu Gaz Metan:

  • Vlad - Crețu, Botezatu, Miron, Ov. Popescu - Olaru, Vînă, Moruțan - Man, Petre, Tănase
  • Rezerve: R. Udrea, Cr. Dumitru, Perianu, Pandele, Ad. Niță

FCSB - Gaz Metan Mediaș. Bogdan Vintilă are nevoie și de „țepe"

Vintilă a mai rămas cu 11 seniori apți pentru meciul cu Gaz Metan, programat duminică, de la ora 20:00. Din echipă vor face parte și Vînă, și Adrian Petre, tocmai fotbaliștii pe care Becali i-a criticat cel mai tare după eșecul de la Cluj, 0-1. 

„Vînă e o «țeapă», am pierdut 700.000 de euro, asta e... Am mai luat eu și alte țepe" a fost concluzia despre mijlocașul adus de la Viitorul. „Petre a dormit, se plimba mingea prin fața lui și el se uita la ea, în loc să bage alunecare și s-o trimită în poartă!", a spus despre atacantul cumpărat de la Esbjerg, din Danemarca.

Pe bancă se vor afla necunoscuții care au făcut parte din lot și la Cluj: Răzvan Udrea, Cristian Dumitru, Perianu, Pandele, Adrian Niță. Doar Dumitru a mai fost rulat în prima ligă. El a evoluat pentru Clinceni în prima parte a stagiunii, sub formă de împrumut. 

A prins doar două jocuri ca titular în formația lui Poenaru și conducerea de la FCSB l-a chemat înapoi, nemulțumită că atacantul în vârstă de 18 ani era folosit prea rar.

„I-am dat ca să nu risc falimentul"

„La Cluj am jucat fără vârf fiindcă l-am dat pe Gnohere, dar a trebuit să reziliez contractul cu el, să scad costurile. Ce să fac? Să intru în faliment?", a justificat Becali. Doar că Gigi i-a scos din lot pe Stan, pe Momcilovic și pe Adi Popa, deși ei se află sub contract cu clubul, sunt plătiți și ar fi fost utili în contextul în care absentează mulți titulari. 

În situația lor se află și Bălgrădean, jucătorul FCSB până la 30 iunie, care a semnat deja cu CFR și nu-i mai inspiră încredere lui Becali. La începutul mandatului lui Vintilă, lotul era atât de mare încât antrenorului îi era greu să lucreze cu peste 30 de jucători. Față de momentul acela, Gigi a renunțat la 13 fotbaliști, iar șapte sunt accidentați. A dispărut, așadar, un lot întreg în numai câteva luni!

Citește mai multe știri despre FCSB:

Emoții pentru FCSB! Oțelul Galați cere anularea transferului lui Andrei Miron de la Botoșani!

Jucătorul „fugit” de la FCSB e de negăsit! S-a enervat pe conducători: „Mă las de fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
farasportincazarma
farasportincazarma  •  19 Iunie 2020, 12:50

Kolosvar1907 -3% din suporteri, pt ca nu joaca nimic (dominați de Steaua categoric acasă, au băgat fundul in poarta), pt ca sunt protejați politic (basescu știa, dancu stie de ce), pt ca se bazează pe frăția arbitrilor și cooperativelor cu care au săltat 5 titluri deja și pt ca nici clujenii nu suporta o echipa care se revendica de la imperiu! Asta e insolvenților și șmecherilor Kolosvar1907 cu un marginal 3%! Nu se poate niciodată compara cu Steaua - 52%!!!

clujcampion
clujcampion  •  19 Iunie 2020, 11:52
Postat de felix_floricica pe 19 Iunie 2020, 10:55

Un *** asa ca tine, e incapabil sa inteleaga anumite lucruri esentiale: nu conteaza ca esti campion, atata timp cat fanii tai sunt ZERO, joci un fotbal urat de tarla, cu pase scurte si pe sus. Pleaca bursucul, si tzefereul intra iar in insolventa, pentru ca nu au in ADN-ul lor spiritul de campioni, nici in traditia lor, nici suporteri de calitate. Noroc cu inregistrarile puse din boxe, oricum nu e ceva nou in gruia, sunt obisnuiti sa se auda galeria in boxe! HAHAHAHAHAHA PENIBILILOR!!!! INDIFERENT DE REZULTAT, SA ITI LEGI MICROFOANE IN GALERIE SA TE AUZI LA BOXE E DE CEL MAI JOS SI PENIBIL NIVEL!

Pari cam prostut. Dar asa e cand nu ai voie sa fii mai destept decat stapanul oier :))) Asa s-a prelucrat prin ordin pe stana, ca cfr nu are suporteri? E drept, nubare suporteri majoritar recidivisti ca fece fecsebehehe, dae sigur oameni cinstiti are mult mai multi :)))

felix_floricica
felix_floricica  •  19 Iunie 2020, 10:55
Postat de clujcampion pe 19 Iunie 2020, 10:44

Probabil dracul esti tu :)))))) Nasol e ca pe teren e ca in viata. Trenul calca oile si nu invers :)))))

Un *** asa ca tine, e incapabil sa inteleaga anumite lucruri esentiale: nu conteaza ca esti campion, atata timp cat fanii tai sunt ZERO, joci un fotbal urat de tarla, cu pase scurte si pe sus. Pleaca bursucul, si tzefereul intra iar in insolventa, pentru ca nu au in ADN-ul lor spiritul de campioni, nici in traditia lor, nici suporteri de calitate. Noroc cu inregistrarile puse din boxe, oricum nu e ceva nou in gruia, sunt obisnuiti sa se auda galeria in boxe! HAHAHAHAHAHA PENIBILILOR!!!! INDIFERENT DE REZULTAT, SA ITI LEGI MICROFOANE IN GALERIE SA TE AUZI LA BOXE E DE CEL MAI JOS SI PENIBIL NIVEL!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează