FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CSU CRAIOVA

foto Istvan a dat, Szabolcs a luat! » Consens în studio după Botoșani - Craiova: „Kovacs jr. i-a dezavantajat pe olteni”

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 19:31 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 20:06

Botoșani - Universitatea Craiova 2-2. Oltenii au avut probleme astăzi cu „centralul” Szabolcs Kovacs, la două săptămâni de când fuseseră avantajați net de fratele lui mai mare, Istvan Kovacs,  în meciul cu Sepsi, 3-1.

Au fost două faze controversate în Botoșani - Universitatea Craiova, iar ambele au fost judecate în defavoarea oltenilor.

Punct în prelungiri » Deznodământ dramatic în Botoșani - Universitatea Craiova, după ce oltenii au fost conduși clar la pauză
FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA
Punct în prelungiri » Deznodământ dramatic în Botoșani - Universitatea Craiova, după ce oltenii au fost conduși clar la pauză

Două greșeli de arbitraj în Botoșani - Universitatea Craiova 2-2

Craiova ar fi putut să primească o lovitură de pedeapsă în repriza a doua, când Mitriță a fost oprit de Benzar să ajungă la minge, în careu. Fundașul dreapta i-a pus lui Alexandru un picior în față, iar extrema Craiovei a căzut. Kovacs jr. a lăsat jocul să meargă. 

Istvan a dat, Szabolcs a luat! » Consens în studio după Botoșani - Craiova: „Kovacs jr. i-a dezavantajat pe olteni”
Contactul dintre Benzar și Mitriță

„Eu zic că e penalty”, a spus Florin Prunea în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

FC Botoșani putea rămâne în 10 oameni tot în repriza a doua, în minutul 78, când Șeroni i-a pus talpa pe tibie lui Mitriță. Fundașul central a primit cartonașul galben de la Kovacs.

Istvan a dat, Szabolcs a luat! » Consens în studio după Botoșani - Craiova: „Kovacs jr. i-a dezavantajat pe olteni”

„De ce te duci cu talpa? Putea să dea și cartonaș roșu”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit sursei menționate. Iar Marius Lăcătuș l-a completat: „Și eu cred că putea să dea roșu”.

În meciul cu Sepsi, Istvan Kovacs a luat 5 decizii pro Universitatea Craiova și una contra. Pentru că făcut praf meciul a primit nota 1 în GSP. Toate detaliile - AICI.

VIDEO. Mutarea pe care Mihai Rotaru ar trebui s-o facă urgent la Universitatea Craiova: „Mâine l-aș pune director tehnic”

Citește și alte știri din Superliga

Reacția LPF după mesajul afișat de FCU Craiova înainte de meciul cu CFR Cluj
FCU CRAIOVA
Reacția LPF după mesajul afișat de FCU Craiova înainte de meciul cu CFR Cluj
Record doborât după 5 ani și două luni » Performanța pe care o realizează Sebastian Colțescu + cadouri primite înainte de meci
ARBITRAJ
Record doborât după 5 ani și două luni » Performanța pe care o realizează Sebastian Colțescu + cadouri primite înainte de meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
doritor
doritor  •  19 Februarie 2024, 13:17

Ce tot o tin „cunoscatorii” astia in arbitraj cu dezavantajarea lui SEPSI. Au fost doua greseli cate una de fiecare:1) golul lui Siva anulat incorect. Piciorul ridicat cu care a impins mingea in poarta si care a dat pozitia de ofsaid nu putea sa fie in acea pozitie cat timp mingea era la cel ce a centrat, doar nu sta cocostarc intr-un picior. 2) Atacul lui Danciu in 16m al CSU trebuia penalty. Deci 1-1 la erori. Ieri trebuia si penalty pentru CSU si eliminare la Seroni, dar nu asta e „buba” la Craiova.

observator_federal
observator_federal  •  19 Februarie 2024, 08:46
Postat de brera30 pe 19 Februarie 2024, 05:40

Șeroni, același taietor de lemne este. Dupa ce i a facut o dubla fractura de tibie lui Bancu, a vrut sa l rupa si pe Mitrita. A mai vrut sa l rupa intr un meci la Timisoara, acest Șeroni pe Mitriță.

La meciul ăla, timișorenii lui Ionuț Popa l-au faultat sistematic pe Mitriță. Kovacs Istvan i-a dat cartonaș roșu (tocmai) lui Mitriță, la vestiare(!), unde craioveanul -ieșit accidentat de pe teren ca urmare a unui fault urât al lui Țigănașu, care a fost eliminat- "s-a încăierat" cică pe tunel cu Șeroni și Crețu, și Istvan a reacționat intransigent. Declara atunci Șeroni: "A fost un duel între mine şi Mitriţă, ca între bărbaţi. I-am reproşat că s-a făcut la faza cu eliminarea, iar el a sărit să dea cu plama. Până la urmă, s-a terminat cu bine. Am fost coleg cu el la Viitorul şi ne cunoaştem foarte bine".

zb59
zb59  •  19 Februarie 2024, 08:41
Postat de 14abcdefgh14 pe 18 Februarie 2024, 20:23

Niciun arbitru nu da penalty acolo la Mitrita. Mult, mult prea usor, inclusiv Lacatus in studio a zis ca nu. In marile campionate nici nu iontra la dezbatut faza asta, era un simplu duel. La cartonasul rosu, da de acord, trebuia dat.

Daca asta a zis Lacatus, ce ar mai fii de comentat!? El este specialistul numarul unu in arbitraj!:))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează