FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO 1-0

BOTOȘANI - DINAMO 1-0 // Mircea Rednic, ultimatum după ultimatum » Ionuț Șerban și Fabbrini, luați la rost! Nici Nistor nu a scăpat

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 23:06

Dinamo a pierdut în deplasarea de la Botoșani, scor 1-0. Mircea Rednic nu și-a iertat elevii pentru prestație.

„Sunt supărat de atitudine. Nu ai voie să te prezinți așa! S-au crezut deja în vacanță. Am avut posesia, dar de-a latul terenului. Când am încercat să verticalizăm, a fost mereu la adversar. Nu poți spera la mai mult. Centrări foarte proaste. Am băgat degeaba trei atacanți. Nu a fost un meci bun. Felicitări gazdelor!

Chiar le-am spus jucătorilor mei înaintea meciului să respectăm competiția, clubul. Eu le-am oferit șansă, ei știu că la vară pleacă.

Eu nu am nimic cu Ionuț Șerban. O fi o clauză (n.r. conform căreia mijlocașul trebuie să joace 5 meciuri pe sezon, altfel Dinamo trebuie să-i dea lui Vasile Șiman un milion de euro), dar nu mă ajută cu nimic. Dacă te bag, joacă, fă și tu ceva, fă diferența! Eu îl înțeleg că nu e o situație bună. Dar arată-mi ceva! Nu se poate să îi dribleze Burcă, zici că ar fi jaloane.

Aș fi vrut să folosesc jucătorii tineri, dar nu am putut. Au finala cu Viitorul la tineret zilele viitoare”, a declarat Mircea Rednic la TV Telekom Sport.

DIEGO Fabbrini l-a enervat PE MIRCEA REDNIC!

Italianul de la Botoșani a fost aproape de o mutare în Ștefan cel Mare. Transferul a căzut în ultima clipă, dar Rednic nu a trecut peste.

„Fabbrini să fie sănătos, să se ducă unde vrea. Când ai o discuție, îți dai acordul, ți se trimite contractul, apoi îl folosești ca să scoți mai mulți bani la licitație, nu e normal! Poate să fie el Fabbrini, să o frece pe acolo la mijlocul terenului. La 8.000 de euro pe lună, găsim fotbalist bun”, a spus tehnicianul lui Dinamo. 

„Mă mai gândesc dacă vom construi în jurul lui Nistor echipa. De doi ani tot construim în jurul lui. Nu e un jucător care face diferența unu la unu. El poate da o pasă, poate controla mijlocul terenului, dar trebuie să înțeleagă și el că vreau altceva.

Nu merităm să fim pe primul loc în play-out. Mediașul chiar merită. Sunt mai omogeni, cu jucători care au calitate. Merită cu siguranță”

Mircea Rednic

VEZI ȘI:

Vai de coada lor! „Câinii” au avut o prestație ștearsă și au cedat la Botoșani, după un gol fantastic al lui Mihai Roman II

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
mosvasile
mosvasile  •  28 Mai 2019, 12:25

Dinamo arata jalnic!Cu Rednic,care a avut la dispozitie zeci de fotbalisti!Ca sa se claseze pe locul doi din... play out!Adica locul...opt!Sa-mi fie iertat,dar Bratu parca a obtinut mai mult!Cu niste fotbalisti tineri,din curtea lui Dinamo!

cornelconasu
cornelconasu  •  28 Mai 2019, 12:00
Postat de Dragan Ionel pe 28 Mai 2019, 06:29

In sfarsit, o opinie clara: Nistor este "umflat" prin faptul ca toate pasele trec pe la el, loviturile libere executate numai de el si probabilitatea sa nimereasca creste. Ieri a pierdut f multe mingi, a dat pase in dusmanie. Am impresia ca vrea sa arate ca el e "sefu". Filip e rudimentar, fara viteza, parca e un adolescent care nu stie ce sa faca cu bratele crescute disproportionat. E cel mai slab din lot, spre deosebire de Nistor care da impresia ca nu vrea, ca e deranjat, ca e nemultumit (probabil de salariu). Serban e un ratat, se multumeste cu salariul din contract si nu-si face griji. Ei sunt marile " gauri". Cred ca trebuie renuntat la Filip, transferat Nistor, iar la Serban cred ca un avocat bun ar putea gasi solutii , altfel exista riscul de a sabota (si asa am vazut multe faulturi inutile facute, la fel si la Nistor).

Așa este, Nistor are mereu impresia că e indispensabil la echipă și a început să aibă aroganțe deși jocul lui e mediocru , ține mingea aiurea, driblează până pierde, și apoi dă declarații de neimplicare a altora !

loko1
loko1  •  28 Mai 2019, 07:46

Hai măi Red-nimic că ești de *** !Tu crezi că nu ai nici o vină .Ai mare grijă ce jucători mai aduci pentru campionatul următor,că dacă vorbești precum Jiji,în public după meci pierdut,ca și cum tu nu ai nici o vină de alcătuirea echipei,te sinucizi singur.Sau dacă dai bani cu înprumut,la echipă te crezi Becali ?Antrenorul trebuie să fie tatăl și cel mai bun prieten al jucătorului,sa-l încurajeze,săl stimuleze,dar nu cu eter cum faci tu,pentru că e toxic în cantități mari

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează