FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

FC BOTOȘANI - FCSB. „Dacă vedeam meciul ăsta pe vremea lui Pădureanu, nu scăpa de eticheta de blat!” » Prima repriză, disecată la GSP Live

Mihai Stoica și Iftime, dialog amical cu 20 de minute înaintea meciului +12   FOTO
Mihai Stoica și Iftime, dialog amical cu 20 de minute înaintea meciului

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 20:27 / Actualizat joi, 06 mai 2021 21:01

Prima repriză a meciului FC Botoșani - FCSB, încheiată 1-2, a fost presărată cu erori flagrante. Costin Ștucan și invitații săi, Cristi Pulhac și Florin Chivulete, au comentat situațiile la GSP Live.

Cristi Pulhac, fostul fundaș al lui Dinamo, nu a găsit explicații pentru gafele în serie din apărarea celor două echipe: „Mi s-a părut un fotbal fără ofsaid. Probabil am inventat eu acum expresia. Nu e posibil, nu înțeleg, dar nu mi-a plăcut deloc atitudinea celor de la Botoșani din începutul primei reprize. Dar hai să vorbim și de FCSB. Nu mi se pare o echipă care merită să câștige campionatul, la cum tratează jocul, la ce erori face în apărare”.

FC Botoșani - FCSB, repriză plină de greșeli

Fostul arbitru Florin Chivulete i-a ținut isonul lui Pulhac: „E mare diferență față de cum a arătat Botoșani cu Craiova și cum arată astăzi. Multe inexactități, apărările sunt varză amândouă, spații foarte mari, degajări aiurea din partea unor jucători de la care ai pretenții, mingi pierdute în fața apărării. Asta a și dus la acele două goluri marcate de FCSB”.

Concluzia după primele 45 de minute a fost trasă de Costin Ștucan: „Sincer, dacă vedeam meciul ăsta pe vremea lui Pădureanu și a lui Gheorghe Ștefan, nu scăpa de eticheta de blat!”.

Citește și alte știri despre FC Botoșani - FCSB:

Croiți să facă penalty-uri în debut de meci » Două momente greu de explicat în Botoșani - FCSB

Două apariții-surpriză în „11-le” improvizat de FCSB pentru deplasarea de la Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
10216062236330072
Toma Mihai Dan  •  07 Mai 2021, 11:12

BLATURI Evidente!!!! Presa și televiziunile ce fac???!!! Daca tot dau bani televiziunile *** *** și sa spună ce vad! SE PARE CA BANII VIN TOT DIN SMECHERII! ASA CA AVEM CE MERITAM!!! NOROC CA MAI AVEM CE VEDEA DIN ALTE CAMPIONATE! BINE CA VREM SA AVEM NAȚIONALĂ ȘI ECHIPE DE CUPE EUROPENE!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  07 Mai 2021, 11:03

Stucan e atat de patruns de spiritul blatului in tot ce-l inconjoara incat, nu e sigur daca el este deja nascut sau mai are de astepatat.

alex_777
alex_777  •  07 Mai 2021, 10:47

... trist, sincer ma steptam la ceva mai interesant insa cu prosteli de genul asta..., asa cum ne promit politicienii, autostrazi, spitale, drumuri nationale, poduri, etc asa se intampla si in fotbalul nostru aranjamente si aici nu ma refer doar la sateliti lui Gigi si la meciuri cu semnul de intrebare gen cota 7 si asmd.. Felicitari tuturor...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează