FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI

VIDEO / EXCLUSIV Ce a observat fostul fotbalist de la FCSB în meciul cu Botoșani » Concluzie îngrijorătoare și o necunoscută: „Nu înțeleg de ce”

FCSB - FC Botoșani 3-1. Stelian Stancu, 40 de ani, fost fundaș al vicecampioanei, nu e deloc încântat de Octavian Popescu (18), extrema pe care Gigi Becali speră să obțină mulți bani. +17   FOTO
FCSB - FC Botoșani 3-1. Stelian Stancu, 40 de ani, fost fundaș al vicecampioanei, nu e deloc încântat de Octavian Popescu (18), extrema pe care Gigi Becali speră să obțină mulți bani.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 23:51 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 23:55

FCSB - FC Botoșani 3-1. Stelian Stancu, 40 de ani, fost fundaș al vicecampioanei, are rezerve în privința lui Octavian Popescu (18), extrema pe care Gigi Becali speră să obțină mulți bani în viitor.

„Sincer, nu văd niciun progres la Octavian Popescu în ultima perioadă”, a declarat Stancu, după meciul de pe Arena Națională, la GSP Live.

VIDEO. Stelian Stancu, după FCSB - Botoșani: „De ce a jucat Ovidiu Popescu fundaș stânga?”

În dialogul cu moderatorul Costin Ștucan, Stelian Stancu, fost fundaș dreapta de meserie, și-a exprimat nedumerirea în ce privește decizia de a începe cu Ovidiu Popescu în flancul stâng al defensivei, în condițiile în care Radunovic, titularul postului de până acum, era apt.

Nu am înțeles de ce nu au folosit un fundaș stânga veritabil. Erau soluții, cea mai bună variantă era Radunovic. N-am nimic cu Ovidiu Popescu, dar e o improvizație. 

Golul s-a luat de pe partea aia, dar nu e neapărat vina lui Ovidiu Popescu. Și Miron a greșit, lăsând zona descoperită, iar Botoșani a fructificat foarte bine spațiul liber”, a mai spus Stancu.

Ce a observat fostul fotbalist de la FCSB în meciul cu Botoșani » Concluzie îngrijorătoare și o necunoscută: „Nu înțeleg de ce”
Stelian Stancu a jucat la FCSB între 2006 și 2007

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - FC Botoșani 3-1:

+13 FOTO

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

Repriza și gafa: încă o eroare uriașă în FC Argeș - CSU Craiova

Florin Răducioiu a bătut palma cu Dinamo: „Sosirea mea, iminentă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
corectu
corectu  •  22 Noiembrie 2021, 07:43

Radunovici vine după 2 jocuri cu Muntenegru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close