FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - POLI IAȘI

BOTOȘANI - POLI IAȘI 4-0. FOTO Formația lui Marius Croitoru s-a descătușat în repriza secundă: 4 goluri marcate după minutul 67

FC Botoșani a câștigat derby-ul local cu Poli Iași, scor 4-0
FC Botoșani a câștigat derby-ul local cu Poli Iași, scor 4-0

Articol de , - Publicat duminica, 30 august 2020 12:00 / Actualizat luni, 31 august 2020 12:01

FC Botoșani a câștigat derby-ul local cu Poli Iași, scor 4-0. Toate reușitele au venit în repriza secundă. Meciul a fost marcat și de o gravă eroare de arbitraj, după ce gazdele au deschis scorul dintr-un ofsaid mare. 

Botoșănenii n-au avut milă de ieșeni și i-au bătut ca pe fasole, într-un meci în care și asistentul Alexandru Vodă a dat o mână de ajutor la 0-0.

Marius Croitoru pictează la Botoșani! E neînvins în actualul sezon după ce i-a pus la respect pe piteștenii de la FC Argeș și pe kazahii de la Ordabasî în Europa League. Aseară i-a făcut KO și pe ieșenii lui Pancu, cu un psihic la pământ, fără lot de Liga 1 și cu salarii multe restante.

Botoșani a început ca din tun, pe-o căldură greu de suportat. Câmpan (6), M. Roman I (7), Dugandzici (9) și Ofosu (24) au arătat că nu-i de glumă. Ieșenii n-aveau aer și nici curaj. Erau timorați. Cu o echipă încropită de Pancone, Poli a rezistat eroic pe baricade, iar Platini (26) a dat semnul că ieșenii sunt și ei acolo. 

+11 FOTO

Botoșani - Iași, decis după pauză

Revenirea de la cabine a început prost pentru Poli. De Iriondo a luat rapid două "roșii" și-a făcut duș mai repede decât colegii lui. Botoșani a ieșit din safe-mode și-a început din nou atacurile ca pe fronturile din Moldova. Deblocarea a venit cu ajutorul asistentului Alexandru Vodă care n-a văzut ofsaidul de doi metri în care se afla Ofosu la un-doi-ul cu Keyta, marcatorul primului gol (67). Rodriguez s-a făcut și el de râs, l-a imitat pe De Iriondo și au văzut împreună finalul meciului la vestiar. 

Unul de-a dreptul incendiar, spectaculos, după un bombardament la poarta ieșeană. Dugandzici (83) a marcat golul de 2-0, ca la faza imediat următoare Ofosu  (84) să ducă scorul la un neverosimil 3-0. Cu un joc perfect și ieri, dar și în confruntarea de Europa League cu Ordabasî, Dugandzici a reușit "dubla". A pus latul din fața porții după pasa lui Țigănașu (88) și fluierul de final a stopat chinul prin care au trecut ieșenii. 

Daniel Pancu: „Jucătorii au nevoie de ritm, de meciuri în picioare”

Marius Croitoru: „A fost foarte greu, este infernal să joci pe căldura asta”

O victorie categorică, dar în prima repriză ne-a lipsit golul. Obosiți? Oboseala e de la cap! Dacă te crezi mereu obosit, atunci așa ești. Aici trebuie să fii mereu puternic, că suntem la fotbal. E o zi importantă pentru noi
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani 

"O cădere inexplicabilă, dar greșeala de arbitraj este una foarte mare. Acolo s-a rupt echilibrul și munca jucătorilor mei. Rezultatul de astăzi este mincinos! Trebuia să începem mai agresivi, dar am făcut greșeli individuale. Situația e foarte grea la Poli Iași" Daniel Pancu, antrenor Poli Iași 

Clasament Liga 1.

Vezi AICI programul etapei #2 din Liga 1

Botoșani - Poli Iași4-0

Botoșani - Poli Iași, echipe de start:

BOTOȘANI: Pap - Haruț, Chindriș, Șeroni, Holzmann - Florescu, Jonathan Rodriguez - Roman, Cîmpanu, Ofosu - Dugandzic
REZERVE: Hankic, Patache, Țigănașu, Plămadă, Croitoru, Babunski, Cascini, Keyta, Ashkovski
ANTRENOR: Marius Croitoru

POLI IAȘI: Axinte - Rodny Lopes, Mihalache, Ciobanu, Onea - Vanzo, De Iriondo, Passaglia - Soares, Cristea, Popadiuc
REZERVE: Francisc Cristea, Zaharia, Ciofu, Atska, Balint
ANTRENOR: Daniel Pancu

Stadion: Municipal (Botoșani)
Arbitru: Marcel Bîrsan (București) / Asistenți: Radu Ghinguleac (București) și Alexandru Vodă (Alba Iulia)

A trecut doar un meci, dar își anunță retragerea: „Antrenor sigur nu voi fi!”

EXCLUSIV // VIDEO Antrenorul Daniel Pancu, necenzurat » Totul despre debutul la Poli Iași și relația cu Gabriela Firea: „Acum e PSD, mâine poate fi PNL sau USR”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
1904849899740178
Mos Gerila  •  31 August 2020, 13:35

Pancule daca tot ai ales sa vii la IASI scapa imediat de POPA *** SAU POPAPROSTUL SAU POPADIUC CUM II MAI SPUNE ...*** de cabral,, *** care se foloseste de identitatea numelui celebrului si adevaratului PLATINI ..cere sa iti aduca cat mai repede 3-4jucatori cel putin cu o clasa peste ce ai tu in lot .. daca nu mai bine pleci sa nu pornesti cu o pata neacra pe siviul carierei de antrenor chiar din primul an de antrenorat in liga intai

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

111855873007282
Un Timisorean  •  31 August 2020, 08:59

Pe Pancu, nu-l prinde nici puloverul. Pe de alta parte Ii vind "gratis" federatiei un pont, sa desfinteze licenta Pro, daca ea ( federatia ) tot gireaza echipele de liga I, sa folosesca tot antrenori "neica nimeni". Citeodata ma intreb, daca acestora din urma nu le e rusine sa profaneze meseria asta de antrenor.

111649786744342
Liviu Hadji  •  31 August 2020, 02:37

pancu a fost umilit de arbitri in moldova......incredibil , se fac o gramada de greseli...si nimic..se merg inainte asa

Vezi toate comentariile (27)
Comentează