FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI OSK

FOTO George Găman, salvat de „asistent” în Botoșani - Sepsi » Scene tensionate, după ce arbitrul s-a răzgândit: „Hoții, hoții!”

FOTO: Ionuț Tabultoc +6   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 18:26 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 18:35

Nervi întinși la maximum în finalul primei părți a meciului dintre FC Botoșani și Sepsi OSK, scor 0-1 la pauză. „Centralul” George Găman a apucat să le acorde un penalty moldovenilor, dar a revenit asupra deciziei după intervenția corectă a asistentului Sebastian Gheorghe.

În minutul 44 al meciului de la Botoșani, la 1-0 pentru oaspeți, Sebastian Mailat a încercat o centrare. Balonul a fost oprit de Bogdan Mitrea, unul dintre stoperii lui Sepsi OSK, iar mingea a ieșit în afara terenului.

Încă o decizie neașteptată! Ashleigh Barty a anunțat ce va face după ce s-a retras din tenis: „Va fi captivant”
WTA
Încă o decizie neașteptată! Ashleigh Barty a anunțat ce va face după ce s-a retras din tenis: „Va fi captivant”

George Găman, salvat de asistent în finalul primei reprize din FC Botoșani - Sepsi OSK

Gazdele au reclamat un presupus henț, iar „centralul” George Găman, după câteva momente de ezitare, a arătat spre punctul cu var. Indignați, covăsnenii au „sărit” la asistentul de pe acea parte, Sebastian Gheorghe, aflat în apropierea scenei.

+2 FOTO

Au urmat consultări între cei doi arbitri, iar decizia finală a fost de a acorda doar corner pentru FC Botoșani. Reluările oferite de televiziuni au confirmat că Sebastian Gheorghe a contribuit decisiv la un „verdict” final corect, mingea lovindu-l pe Mitrea în zona abdomenului, și nu în braț. 

+2 FOTO

Oricum, gazdele nu au digerat ușor decizia. Jucătorii și membrii staff-ului au protestat, iar fanii au început să strige „Hoții, hoții”.

Scorul la pauză, 0-1, a fost stabilit de un gol înscris de Alexandru Tudorie în minutul 3, după o acțiune personală superbă. 

FC Botoșani - Sepsi 0-1 » Anihilați acasă, moldovenii cad pe 3 în play-out. Clasamentul actualizat
FC BOTOȘANI - SEPSI
FC Botoșani - Sepsi 0-1 » Anihilați acasă, moldovenii cad pe 3 în play-out. Clasamentul actualizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10209899427152560
Popa Lucian  •  11 Aprilie 2022, 14:21

Nu contează cum a văzut, important e că decizia a fost corectă.

226628904800238
Reflector Sv  •  10 Aprilie 2022, 21:35

Foarte curios cum a putut sa vada unde l-a lovit mingea pe jucator , acest tusier Gheorghe care era departe de faza , ce a primit mostenire obiceiul acestui stil de arbitraj bizar ............

Vezi toate comentariile (2)
Comentează