FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI- UTA 1-2

UTA a câștigat în deplasare după aproape un an, dar Poenaru e nemulțumit: „Nu au făcut ce le-am zis”

Ilie Poenaru
Ilie Poenaru

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 21:16 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 21:56

UTA a câștigat partida din deplasare cu FC Botoșani, scor 2-1, în primul meci al etapei #10 din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, a analizat prestația echipei sale.

UTA a reușit în meciul contra moldovenilor primul succes în deplasare în Liga 1 după 11 luni, precedenta victorie datând din 25 octombrie 2021, 3-0 cu Academica Clinceni. Cu toate acestea, Ilie Poenaru nu a fost mulțumit de jocul formației sale. 

Fază hilară în Botoșani - UTA » A ratat cu poarta goală, apoi a marcat într-un mod incredibil
FC Botoșani- UTA
Fază hilară în Botoșani - UTA » A ratat cu poarta goală, apoi a marcat într-un mod incredibil

Ilie Poenaru: „Ne-am retras prea mult!”

„Un meci disputat pentru că am vrut noi să fie așa. Cred eu că prima repriză a fost dominată de noi, din punct de vedere fizic și al organizării defensive. Am reușit să înscriem două goluri și cred că mai puteam face asta. Din păcate, ceea ce am discutat la pauză nu s-a văzut în repriza a doua. 

Ne-am retras prea mult, nu trebuia să facem asta. Una peste alta, băieții trebuie felicitați. Au muncit, și-au dorit foarte mult victoria astăzi. Nu se mai câștigase de mult timp în deplasare. Trebuie să fim mult mai echilibrați după ce conducem. E important că am spart gheața”, a declarat Poenaru potrivit digisport.ro.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ce l-a nemulțumit pe Marius Croitoru în seara europeană a lui CFR și FCSB: „Nu există termen de comparație, o surpriză neplăcută pentru noi!”

Clujenii și-au pierdut răbdarea cu Dan Petrescu: „Penibil! Demisia! Ne-am săturat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează