FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Vești oficiale despre noul stadion din Liga 1: „Dărâmăm tribunele, păstrăm doar ce e bun”

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo cu 4-0 pe stadionul „Municipal”
FC Botoșani a învins-o pe Dinamo cu 4-0 pe stadionul „Municipal”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 15:22 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 16:10

Primarul din Botoșani, Cosmin Andrei, plănuiește reabilitarea și modernizarea stadionului „Municipal” din oraș, pe care evoluează echipa FC Botoșani.

Cosmin Andrei, edil al Botoșaniului din septembrie 2020, a anunțat că va propune alocarea fondurilor necesare pentru ca documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) la stadionul „Municipal” să fie întocmită.

Planuri pentru reabilitarea stadionului din Botoșani: „Păstrăm ceea ce este bun”

Nu întregul stadion va fi dărâmat, după cum explică primarul pentru Monitorul de Botoșani: „Intenționez să supun spre aprobare suma necesară pentru realizarea DALI-ului pentru Stadionul Municipal, care va fi un complex sportiv, pentru a avea documentația completă atunci când solicităm bani de la Compania Naţională de Investiţii.

Vrem să păstrăm gazonul și nocturna, de aceea facem DALI. Păstrăm ceea ce este bun. Dacă dărâmam totul și o luam de la cota zero se numea studiu de fezabilitate, analizând un obiectiv nou. Fiind un obiectiv vechi, facem lucrări de intervenții, chiar dacă sunt de substanță, în sensul că dărâmăm tribunele sau cel puțin, asta ne propunem, construirea unor clădiri către Bulevardul Mihai Eminescu, spre Calea Națională, parcare”.

CNI (Compania Națională de Investiții) este cea care va întocmi proiectul tehnic.

Avem echipa FC Botoșani care joacă în Liga 1 și sunt niște cerințe şi aspecte tehnice. Suntem foarte determinați să reabilităm Stadionul Municipal pentru că sunt alte oraşe în țară care nu au echipă prestigioasă cum avem noi și au stadioane la standarde europene. Nemaivorbind de faptul că acest stadion poate fi inclus în următoarele competiții internaționale, unde România va lua parte cu bazele sportive - Cosmin Andrei, primar Botoșani

7.782 de locuri,toate pe scaune, este capacitatea actualului stadion „Municipal” din Botoșani

VIDEO. Cornel Șfaițer, povestea aducerii lui Moruțan la Botoșani » Cum l-a ascuns de Hagi, FCSB și Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

De ce Dinamo - FCSB a rămas Derby-ul și după ce Gigi a pierdut numele + Diferență URIAȘĂ în cifrele contabile

Laszlo Balint, după ce a văzut analiza lui Crăciunescu pe arbitrajul cu Dinamo: „Te pune pe gânduri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  02 Februarie 2021, 17:36

Inca un stadion. Asa cum am zis, se construiesc in draci stadioane, arene, patinoare, tot. Problema este ca nu avem sport. Singurul motiv pentru care se contruiesc toate astea, este imbogatirea unora si altora. Cat costa stadionul??? Pai 15 milioane!!! Aha! Deci il evaluam la 50 de milioane si.... platim cu tot cu intarzieri si penalizari inca .... 15! Milioane. Practic, nu stadionul, patinoarul, arena conteaza ci spalarea de bani. Mai ales cand e de la guvern!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează