FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

EXCLUSIV Laszlo Balint, după ce a văzut analiza lui Crăciunescu pe arbitrajul cu Dinamo: „Te pune pe gânduri!”

Laszlo Balint, antrenor UTA
Laszlo Balint, antrenor UTA

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2021 10:42 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 11:41

Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul celor de la UTA, a revenit cu un nou atac la adresa arbitrajului, la mai bine de o zi după ce echipa sa a pierdut meciul cu Dinamo, scor 0-1. 

La interviul de după meciul cu Dinamo, pierdut de arădeni pe teren propriu, Laszlo Balint a „tunat” la adresa arbitrajului, fiind nemulțumit nu doar de „centralul” din acel meci, Cătălin Popa, ci și de arbitrii din precedentele partide ale echipei sale. 

Laszlo Balint: „Mă surprinde lipsa de transparență a CCA”

Acum, la mai bine de o zi distanță, Laszlo Balint a revenit cu declarații. Antrenorul arădenilor spune că echipa sa ar fi trebuit să primească două penalty-uri și cere Comisiei Centrale a Arbitrilor să facă publice pedepsele primite de arbitri după prestații slabe. 

„Am urmărit și noi aseară ceea ce a spus domnul Ion Crăciunescu, se pare că am avut două penalty-uri, exact ceea ce am subliniat și după meci. Sunt 3 meciuri de când suferim din cauza greșelilor grave de arbitraj. Nu vreau să fac scenarii, însă caut să trag un semnal de alarmă fără să ne victimizăm. Sunt mari probleme din cauza arbitrajului la aproape toate meciurile, însă când se greșește atât de flagrant nu are cum să nu te pună pe gânduri

Îmi dau seama că arbitrii au o meserie dificilă, sunt nevoiți să ia decizii rapide, dar trebuie să o facă cu mai multă atenție. Vreau să fac o paralelă cu playoff-ul de promovare în Liga 1, unde presiunea a fost uriașă, arbitrii au fost supuși unor presiuni enorme, mai ales că de acele meciuri depindeau mai multe echipei, iar arbitrajul a fost excelent. 

Pe mine mă surprinde lipsa de transparență a CCA, noi ca antrenori sau ca jucători atunci când greșim suntem suspendați, aceste sancțiuni sunt publice, mai primim și amenzi, și ne-am dori ca din partea CCA să vedem public sancțiunile arbitrilor. Cine greșește, să plătească, pentru că altfel nu avem cum să schimbăm ceva”, a spus Balint pentru GSP.ro. 

Două penalty-uri ratate de arbitru în UTA - Dinamo

Într-adevăr, „centralul” Cătălin Popa a ratat acordarea a două penalty-uri în meciul de la Arad, însă unul dintre acestea li s-ar fi cuvenit bucureștenilor. 

1. În minutul 18, la o pătrundere pe dreapa a lui Sorescu, Florin Ilie, venit să-l blocheze, a respins cu piciorul, de unde mingea i-a sărit în mâna dreaptă, mult îndepărtată de corp. În acest gen de faze se acordă penalty, însă Cătălin Popa a lăsat jocul să curgă. 

2. La cealaltă poartă, la o minge ce se îndrepta spre Eșanu, Puljic a încercat să-l protejeze de Roger, care venea lansat. Stoperul dinamovist l-a urmărit pe adversar și a camuflat cu un cot în pieptul brazilianului, obișnuita „barieră" folosită de fundași. Un fault de penalty, de asemenea ignorat de „centralul" partidei.

VIDEO. Laszlo Balint, antrenor UTA: „Lipsa fanilor e o problemă pentru UTA, care are suporteri minunați, unici în România”

Citește mai multe știri din Liga 1:

ANALIZĂ GSP. Arbitrajul românesc, tupeu maxim: ești cel mai slab, încasezi cel mai mult!

De ce îl mai ține Hagi pe Rednic în brațe? Are cifre mai proaste ca Ruben de la Barrera

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
creeperno290
creeperno290  •  02 Februarie 2021, 23:02

Dar in meciul tur n-ai declarat nimic despre arbitraj? Vezi-ti de echipa ta de liga 2 si nu mai comenta despre Dinamo Bucuresti. Si daca ne-am desfiinta, n-ati reusi nici intr-un secol sa aveti palmares mai mare decat noi

publicer
publicer  •  02 Februarie 2021, 21:22
Postat de Laurentiu Ion pe 02 Februarie 2021, 14:52

In schimb, in meciul tur, cand acelasi Craciunescu a zis ca trebuia dat penalty pentru Dinamo in min 85 la scorul de 1-0 pentru UTA, domnul Lazlo tacea malc, nu avea nimic de declarat cu privire la arbitraj. Lui ii place doar sa castige cu ajutorul arbitrilor, nu sa si piarda :))))

Corect! Bine punctat! O dadea pe cotita ca el nu vorbeste de arbitraj si de echipa adversa! Un caracter jalnic acest pseudo antrenot

publicer
publicer  •  02 Februarie 2021, 19:14

Nu a inteles nimic mister de la Uta. Pe zi ce trece fotbalul e un mister tot mai mare pt el. La fel cum ai fost si ca jucator esti si xa antrenor. Iti trebuia permis de libera trecere sa ajungi in jumatatea adversa. La fel arata si echipa ta. Dinamo a avut intre buturi un portar de hotel iar voi nu ati ajuns sa trageti citeva suturi mai serioase! Avea mingea tepi pt el saracul . Asa s a si nascut o ocazie de a echipei tale. Mai bine ai analiza echipa proprie ca ai o linie de clasament unicat in istoria fotbalului. 1 victorie acasa!!! Afara ai tu tactica ta. Suntem pe ei in careu la noi))) ca in lift sta echipa ta . Dai um gol din intamplare din corner si apoi te umfli-n pene ca ***-n izmene ca ce mare anrenor esti. Nu esti si nici nu vei ajunge ca nu ai ce trebuie. Echipa aia nu are o circulatie a mingii,a jucatorilor .. Zero. Implementeaza le o idee tactica ceva ca m am saturat sa inclin televuzorul sa atacati si voi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează