FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Brandan e lider! » Şi-a apărat colegii în faţa lui Gigi Becali şi i-a explicat de ce nu merge jocul

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2011 20:12

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvăluit conversaţia pe care a purtat-o astăzi cu argentinianul Pablo Brandan despre atmosfera din cadrul echipei.

"Am vorbit cu Brandan. Mi-a zis: «Ştii, nea Gigi, care e problema? Cînd aleargă toată echipa, nici nu trebuie să jucăm bine că batem. Cu Oţelul am alergat şi am bătut, cu Vaslui am ratat penalty, cu Rapid am avut ghinion.

Trebuie să fim o echipă, să alergăm. Nu e adevărat că nu sîntem prieteni, sîntem ca fraţii, dar degeaba mergem la restaurant, important e să fim fraţi pe teren»", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
dorins
dorins  •  29 Octombrie 2011, 21:21

Hagi este un scouter extraordinar, a promovat foarte multi dintre tinerii jucatori romani de acum printre care si Torje, dar ca antrenor este zero barat si asta nu este greu de verificat

dorins
dorins  •  29 Octombrie 2011, 21:15

Steaua este fara dubii rezultatul prostiei fara margini a lui Jiji, nu conteaza cati antrenori va mai schimba si cati jucatori cu potential va mai distruge. O echipa care nu are pic de iniste si nici cea mai ica urma de profesionalism in management, nu are nicio sansa. Un bun exemplu, cele cateva etape cat a stat Olaroiu, toti jucatorii care nu jucasera nimic tot sezonul au inceput dintr-o data sa isi aduca aminte ca sunt fotbalisti, la fel si cat a fost Pitzi...

sica2ro200
sica2ro200  •  29 Octombrie 2011, 21:02

baaahhh Amasha W inscrie iar de 2 ori si voi vorbiti de filme cu muti

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close