FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - POLI IAŞI 2-0

Brăneţ stă cu gâtul imobilizat două săptămâni după accidentarea de la Vaslui

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2009 00:00

Portarul formaţiei Politehnica Iaşi, Cristian Brăneţ, a suferit o entorsă cervicală în prima repriză a meciului cu FC Vaslui şi va trebui să stea două săptămâni cu gâtul imobilizat pentru a-şi proteja zona afectată.

"Portarul a suferit o entorsă cervicală cu deplasare de ligamente. Din fericire, starea lui Brăneţ este stabilă, nu este foarte grav, în sensul că nu avem de-a face cu o fractură, dar leziunea sa cervicală necesită un repaus total de aproximativ două săptămâni. În acest timp va trebui să poarte un corset în jurul gâtului pentru a proteja zona afectată. Brăneţ nu va putea reveni pe teren mai devreme de trei săptămâni, dar putem spune că a scăpat uşor", a declarat medicul formaţiei Poli Iaşi, Marius Pralea.

Brăneţ se află momentan internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, dar va pleca acasă cel mai probabil sâmbătă seara. "Asta e fotbalul, un joc bărbătesc, uneori mai dur. E bine că am scăpat doar cu atât, se putea întâmpla ceva mult mai grav. Mă doare tare gâtul şi buza, care mi-a fost cusută. Voi pleca acasă, dar timp de 14 zile trebuie să stau cu un corset în jurul gâtului, astfel că voi rata câteva meciuri. E bine totuşi că Răzvan Pleşca a scăpat mai ieftin", a declarat Brăneţ.

Celălalt jucător ieşean accidentat în meciul cu FC Vaslui, Răzvan Pleşca, va avea nevoie de câteva zile de repaus, după care va reveni la antrenamente.

Politehnica Iaşi a pierdut, vineri, în faţa lui FC Vaslui, scor 0-2, într-un meci în care ambii portari ai săi, Brăneţ şi Pleşca, au fost accidentaţi de fundaşul advers Pavlovic, primul fiind transportat la spital, iar cel de-al doilea continuând meciul după câteva minute în care a primit îngrijiri medicale.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
zeexvs
zeexvs  •  02 Septembrie 2009, 17:27

Bai ala cu vaslui ciobani, sunt din iasi, dar nu cu ajutorul arbitrului si-a batut joc wesley de vreo 2 jucatori la golul al 2-lea. Dupa parerea mea ciobani sunteti voi, astia care nu aveti nici o legatura cu sportul ci stiti doar sa injurati cand mergeti la un meci.

 •  07 Martie 2009, 22:09

trebuia sa moara branet doamne freste ks il avertizeze pe pavlovic ala...a nimerit bine intre tzarani:))

 •  07 Martie 2009, 19:15

Pavlovici rosu. Si cu Steaua la fel a facut cu Stancu. Ce mai zice MARELE ARBITRU PORUMBOIU CARE LE STIE PE TOATE .ARE DREPTATE INTOTDEAUNA.SA ACCIDENTEZI DOI PORTATRI INTR-UN MECI????SA DAI CU PUMNUL. RUSINE PORUMBOIU LA CATI BANI NEGRI AI FACUT SI CE GOLANII FACI???ESTI UN GOLAN MAI MARE CA BECALI

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close