FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Bratu face legea la Dinamo » Alți 3 jucători sunt OUT pentru meciul de azi! Cum poate arăta echipa de start

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 09:39

Dinamo joacă azi pe terenul celor Sepsi Sf. Gheorghe, de la ora 18:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe LookTV, TV DigiSport și TV Telekom Sport.

Pentru partida din această seară, antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a decis să lase mai mulți jucători în afara lotului. Pe lângă Gabi Torje, cu care a avut o ceartă (Detalii aici), și Antun Palici și Giorgios Katsikas, Bratu a mai renunțat la câțiva jucători.

Fundașii Costi Nica și Jose Romera și mijlocașul Aitor Monroy nu au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe din motive tactice. Mai mult, cei trei au șanse foarte mici să continue la Dinamo din vară, expirându-le contractele.

Echipa probabilă Dinamo: Penedo - Dudea, Marici, R.Grigore, Vl. Olteanu - Hanca, Mahlangu, Nistor - Moldoveanu, Nemec, Pesici
Rezerve: Muțiu, M.Popescu, D.Popa, Salomao, I.Șerban, I.Gheorghe, Corbu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1224646294236942
Adrian Dancu  •  30 Aprilie 2018, 20:05

Bai Bratu , dai afară pe toti si joacă tu cu cine vrei tu. A mai pierdut Dinamo cu vreo echipa din SF.Gheorghe prietene ? O rusine de antrenoe esti.

10202925648180625
Eugen Qy  •  30 Aprilie 2018, 13:26

Il felicit pe Bratone pentru politica de CADRE pe care o are ! Asa se formeaza si se cizeleaza un 11 BUN pentru urmatorul sezon fotbalistic ! Eu consider ca in Sezonul urmator, daca va continua Bratu, DINAMO, va avea un cuvant important de spus in configuratia finala a Clasamentului ! Iar in al 2 lea an, ulterior acestuia, se vor bate la TITLU cu siguranta !

lobbyone
lobbyone  •  30 Aprilie 2018, 11:28

Inteleg ca se doreste fortarea lui Dudea pentru sezonul viitoru , insa nu inteleg atitudinea pe care Bratu o are cu Romera de cand a venit la Dinamo . Cat de mult ne-a lipsit Romera in meciul ala de cupa cu Craiova , lasat pe banca fara niciun motiv . Acum are argument ca vrea sa il joace pe Dudea , dar daca privesti in trecut e clar ca avea ceva impotriva lui de la inceput . Pe langa astea , doamne ajuta sa fie resemnat Penedo , sa fie adus un atacant , un fundas stanga si ....cred ca asta e echipa pentru anul viitor . De pustiul ala fundas central adus din Germania ce se mai aude ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează