FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu nu renunță la unul dintre cei mai criticați jucători de la Dinamo: "Tinerii au ce învăța de la el"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 20:49

La două zile după înfrângerea de la Mediaș, 2-3, Florin Bratu a vorbit despre modificările pe care ar vrea să le facă la Dimamo în perioada următoare. 

"Am fost adus să reconstruiesc și să întineresc echipa. Suntem în căutări și e normal să avem și aceste nesicronizări. Important e că echipa joacă fotbal. Nu poți să joci perfect și să nu greșești deloc. Trebuie să corectăm anumite lucruri, sunt mulți jucători noi, care n-au multă experiență. La Mediaș l-am debutat și pe Mihai Neicuțescu, trebuie să avem răbdare. Mai sunt Moldoveanu, Deian Sorescu", a declarat Bratu, la TV Digi Sport. 

Tehnicianul "câinilor" a mai spus că îi va acorda în continuare credit grecului Giorgos Katsikas, în ciuda greșelilor din acest start de sezon: "Katsikas a fost accidentat, poate nu e încă la cel mai bun nivel al prospețimii fizice și mentale. Ne bazăm pe el totuși, jucătorii tineri vor avea de învățat de la el, a jucat la PAOK" 

...despre Marco Ehmann, cel care a declarat azi că e pregătit pentru debutul la Dinamo: "Eu l-am adus. Am lucrat împreună și la naționala U19. Va intra în programul nostru și când voi considera că poate face față, cu siguranță va juca"

...despre discursul dur al lui Nistor: "Are personalitatea lui, mă bucur că transmite mesaje. O face și în vestiar și n-am nimic împotriva acestui lucru". 

...despre blocarea transferului lui Ivan Pesic: "Cota jucătorilor trebuie să crească. Ivan Pesic are multe de demonstrat la Dinamo. Îmi doresc să-l păstrez și să-l pun în slujba echipei având în vedere calitatea pe care o are".

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
titiduru22
titiduru22  •  09 August 2018, 02:17
Postat de cpt.ahab pe 08 August 2018, 23:15

Bratu se încăpățânează în prostia lui. Sincer, credeam că-i mai dotat intelectual...

Daca nu-l batem pe Rejili nu-l vad bine pe Bratu .

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  08 August 2018, 23:59

MUTIU - DELORGE , POPESCU , DIMA(r.grigore) , V.OLTEANU - NISTOR , MAHLANGU , GOMELT - MOLDOVEANU , AXENTE(popa) , SALOMAO !!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 August 2018, 23:15

Bratu se încăpățânează în prostia lui. Sincer, credeam că-i mai dotat intelectual...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează