LIGA 1  ·  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Florin Bratu se ia de Ionel Dănciulescu: „Cum să faci așa ceva?! Nu am înțeles ce a urmărit. După aceea trimitea inimioare din tribună”

Florin Bratu și Ionel Dănciulescu
Florin Bratu și Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 09:34

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo, a fost azi la GSP LIVE și l-a criticat pe Ionel Dănciulescu, care în septembrie 2018 și-a anunțat plecarea de la echipă în ziua meciului cu Poli Iași. Ulterior, în decembrie, Ionel Dănciulescu a revenit la Dinamo, pe funcția de director sportiv.

Vezi în video declarația lui Florin Bratu

 

 

„Nu am înțeles ce a urmărit cu asta. Nu e în regulă ce a făcut. Avem masă la ora 14:00 și meciul cred că la 20:00 sau la 21:00. S-a ridicat de la masă și a zis ca vrea să anunțe ceva. Nu mă gândeam că își anunță plecarea. Nu aveam niciun semnal.

Danciu s-a dus în capul mesei și a renunțat că vrea să plece. Am rămas uimit. Cum să anunțe asta cu câteva ore înainte de meci? Eu și Alexandru David am încercat toată săptămâna să-i aducem pe jucători într-o anumită stare și înaintea meciului a venit pleașca aceasta peste ei. Nu a fost în regulă!

Nu i-am spus asta atunci. Am fost foarte supărat după meci. Dar din punctul meu de vedere, nu a fost fair-play. Mi-a lăsat un gust amar. După aceea, la meciul din Cupă cu Brăila, era în tribună și făcea inimoare”, a declarat Florin Bratu la GSP LIVE.

Și „Prințul” a dat în Danciu

Invitat în urmă cu o lună la GSP LIVE, Adrian Cristea, fost jucător la Dinamo, a dezvăluit cum a pierdut un transfer în Spania din cauza lui Dănciulescu. „Antrenorului i-a plăcut de mine din perioada în care eram la Dinamo și mă voia acolo. L-a chemat pe Dănciulescu în birou să-l întrebe despre mine. Dănciulescu era și cu soția. A vorbit soția mai mult decât jucătorul. I-a spus de toate”, a spus „Prințul”.

Vezi și:

VIDEO Cum a ratat Adrian Cristea transferul carierei din cauza lui Ionel Dănciulescu: „Vorbea mai mult soția decât el! Credea că îi iau pâinea de la gură”Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (2)
Dizidentul Inutil  •  15 Mai 2019, 11:34

cit priveste de printul cartierului ar face mai bine sa invete sa-si cistige piinea onest nu cu tot felul de tute pe care le foloseste pentru bani. caracter nu are si de aici se vede ce a facut in viata. a incurcat mai totul dar a invatat sa se imbrace ca un papagal iar cartile citite sint mersul trenurilor si cartea de telefoane iar ca tablou poate ala al lui mendeleev si de sigurante. bubuie de lipsa de neuroni.

Dizidentul Inutil  •  15 Mai 2019, 11:32

ce pot spune domnule bratu este ca esti de o naivitate iesita din comun si asta nu inseamna sinceritate cind faci anume afirmatii cladite pe o logica prea simpla . ceva de genul " broasca-i verde, iarba-i verde rezulta ca broasca este iarba." asa as fi putut sa spun si eu ce cautai la clubul asta unde securea conduce? adica badea cumnat cu popovicioiu si ginerii lui ioan dinca teleaga, dinu si el general fost turnator dupa fata lui nunweiler cu un tiriac si lucescu care nu au dat un cent pentru clubul care i-a crescut cu un negoita nepot de general de secu urit de securisti pentru ca ii turna cu un frate plin de probleme si de neverticalitate in politica? ce cautai 'prin parcul nostru?" faima? ce ai crezut? ai facut cit ai putut construind naiv pentru ca astazi altii sint la cirma de la alte echipe vezi cfr , dincu , burleanu si altii? ei fiind din latura noua de securi . tu ai afecere prospera nu-ti pasa daca si cu parca. faptul ca te-au schibat cu niculescu a fost o greseala pentru ca niculescu este antrenor doar in gind restul sufera si nu gaseste solutii. sa ii faca sluji mari lui rednic pentru ca s-ar fi compromis mai rau ca tine. ai plecat la alte cluburi unde nu stralucesti dar nu inseamna ca nu ai potential iti lipseste scoala vietii unde fostele securi sint asi. ei au doar o singura meteahna la o adica nu mai au mama si tata si se maninca ca lupii intre ei . cazul lucescu dinu si negoita cu badea... sa nu lasi sa se faca stadion este

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1