FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID

EXCLUSIV Câți suporteri rapidiști vor face deplasarea în Gruia, pentru derby-ul cu CFR Cluj

U-BT Cluj-Napoca o înfruntă miercuri pe Lietkabelis, în Lituania, într-un meci decisiv pentru calificarea directă în „sferturile” Eurocup la baschet masculin.
U-BT Cluj-Napoca o înfruntă miercuri pe Lietkabelis, în Lituania, într-un meci decisiv pentru calificarea directă în „sferturile” Eurocup la baschet masculin.

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 18:41 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 18:52

Meciul dintre CFR și Rapid a devenit și mai important după egalul celor de la FCSB cu Farul (1-1), care a redus distanța dintre cele două pretendente și liderul roș-albastru la 9 puncte, de la 11, câte fuseseră după runda precedentă.

Iar la prima deplasare de după partida cu Dinamo, când fanii au refuzat condițiile oferite de omologii „câinilor” și au preferat să-și încurajeze favoriții de pe propriul stadion, în Giulești, galeria Rapidului se va deplasa în număr mare la Cluj.

Șucu, impresionat profund de jucătorul Rapidului: „E excepțional! O sperietoare pentru adversari, cu tot respectul pentru ei”
RAPID
Șucu, impresionat profund de jucătorul Rapidului: „E excepțional! O sperietoare pentru adversari, cu tot respectul pentru ei”

1.500 de suporteri ai Rapidului fac deplasarea la Cluj

„Cu CFR n-am avut niciodată probleme, că sunt vișinii de-ai noștri. O să fim vreo 700 numai din București, mergem cu autocare și mașini, plus că vor veni rapidiștii din orașele din zonă. Sigur o să fim cel puțin 1.500, să-i încurajăm pe băieți ca de obicei, să cântăm tot meciul", a spus liderul suporterilor giuleșteni, Liviu Ungurean.

După ultimele rezultate, trei victorii în tot atâtea runde, de la reluarea campionatului, cu Rrahmani și Burmaz în mare formă, fanii bucureștenilor speră într-un nou succes, chiar dacă și CFR și-a revenit în ultimul timp, odată cu venirea lui Adrian Mutu antrenor.

„Câștigăm și în Gruia!”

„Mergem acolo numai cu gândul la victorie. N-o să fie ușor, dar îi batem cu 3-1 ca în tur, în Giulești. Noi o să le dăm băieților din tribună toată energia de care au nevoie ca să învingă”, a mai spus Ungurean.

CFR Cluj a anunțat prețul biletelor la meciul cu Rapid pe pagina de Facebook: 20 de lei pentru Galeria CFR și 35 de lei la tribuna a II-a și 40 de lei la tribuna I.

Surse neoficiale susțin că CFR Cluj va pune la dispoziția suporterilor rapidiști 800 de bilete. Restul urmează să fie procurate de aceștia pe cont propriu. 

Până la meciul de fotbal cu CFR Cluj, galeria Rapidului va fi prezentă mâine seară la meciul de handbal feminin dintre giuleștence și CSM București. Este derby-ul campionatului, între ocupantele primelor două locuri din Liga Florilor, echipa oaspete având un avans de 9 puncte după 15 etape

VIDEO Cristi Balaj: „Nu am vorbit niciodată cu Alexandru Albu sau cu Rapid”

Citește și alte articole

Ionuț Rada despre duelul CFR Cluj - Rapid: „Mă aștept la un meci închis, ambele au slăbiciuni în apărare”

Replica neașteptată a lui Dan Șucu, după comentariul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Voi transforma «echipa țiganilor» în echipa numărul 1 din România!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
kordell
kordell  •  06 Februarie 2024, 21:52

Sper ca le da la loja , astia sunt prea buni ca sa stea la peluza .

wonderkid
wonderkid  •  06 Februarie 2024, 20:00

ba frate da angajati-l pe bocciu la vreo televeziune de sport... asta si cu celalalt infractor numit mustata apar in fiecare etapa sa comenteze ei..liderii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Normal
Normal  •  06 Februarie 2024, 18:57

Rapid este singurul club din Romania in care merita sa investesti pasiune !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează