FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO Bucurie de nedescris la Craiova! Fotbaliștii liderului au făcut show în miezul nopții alături de sute de fani

Fotbaliștii de la Craiova s-au bucurat alături de suporteri pentru victoria cu Botoșani, scor 2-0 // foto: captură Facebook @ Universitatea Craiova
Fotbaliștii de la Craiova s-au bucurat alături de suporteri pentru victoria cu Botoșani, scor 2-0 // foto: captură Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 07:52 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 11:38

Fanii Universității Craiova au oferit, alături de fotbaliștii echipei, un spectacol pe cinste după victoria oltenilor de la Botoșani, scor 2-0.

Suporterii și-au așteptat favoriții în fața stadionului „Ion Oblemenco”, în Craiova, unde au făcut un show pirotehnic de zile mari. Aceștia au cântat și s-au bucurat alături de fotbaliștii echipei, care abia reveniseră din Moldova. Dacă distanțarea socială a fost dificil de menținut, fotbaliștii s-au asigurat că poartă măști.

Craiova, aproape de titlu în Liga 1

Extazul crește în Bănie, unde titlul s-ar putea întoarce după o pauză de 29 de ani. Cu două etape înainte de finalul Ligii 1, oltenii au un avantaj de 4 puncte față de CFR Cluj. Ce-i drept, ardelenii au un meci în minus. Cu două victorii, Craiova devine campioană, indiferent de parcursul clujenilor până la final!

Echipa lui Bergodi mai are de înfruntat Astra, în deplasare, precum și pe CFR Cluj, acasă, în ultima etapă. Vezi toate calculele pentru titlu AICI.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Gigi Becali reface echipa din temelii. Toni Petrea are de ce să fie fericit: pe lângă Briceag și Buș, FCSB mai are cinci noutăți pentru sezonul viitor

Mărturia-șoc a unui dinamovist care s-a infectat cu COVID-19: „Spatele mă doare de parcă m-a bătut unul cu parul. Și pielea mă doare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  20 Iulie 2020, 17:10

Daca ceferistii isi castiga meciurile, tot prazul nu face nici cat o ceapa degerata!

gintonic
gintonic  •  20 Iulie 2020, 12:54

La acest capitol (suporteri) Craiova este campioana in fiecare an! ... si o mica precizare, pt dl. jurnalist: nu cu doua victorii, ci cu o victorie si un egal in ultimele doua runde, Craiova devine campioana ! ;) Stiu, va e mai greu cu artimetica, uneori chiar si cu scrisul!

middlesbrough
middlesbrough  •  20 Iulie 2020, 09:30

Asa e la Craiova, asa va fi mereu! Alee aleee aleee Campionii Campionii ole ole oleeee! Paia de la kvsc 1907 dupa meciurile din EL ii asteptau doar camatarii la aero port!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează