FOTBAL  »  Superliga  »  CALCULE

CALCULE TITLU LIGA 1. Craiova e la mâna ei, dar FCSB îi poate oferi titlul pe tavă! Clasamentul ACUM

Craiova e favorită la titlu în Liga 1 +14   FOTO
Craiova e favorită la titlu în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 20:56 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 12:03

CS Universitatea Craiova a câștigat meciul de la Botoșani, scor 2-0, și s-a distanțat la 4 puncte în fruntea clasamentului din Liga 1. CFR Cluj are însă un meci mai puțin disputat, contra celor de la FCSB, după ce Alexandru Păun a fost confirmat cu COVID-19. 

CS Universitatea Craiova a mai făcut un pas spre titlu. A câștigat al șaselea meci consecutiv de la reluarea Ligii 1 și are un avans de 4 puncte față de CFR Cluj, când au mai rămas două etape de disputat. Diferența este una înșelătoare, pentru că „feroviarii” n-au jucat meciul din această etapă cu FCSB. 

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

Craiova ține cu Sepsi 

Craiova e la mâna ei, dar nu ar spune nu unui ajutor din parcea celor de la FCSB. Bucureștenii joacă miercuri finala Cupei României cu Sepsi. Dacă pierd, ei mai pot obține calificarea în Europa League doar dacă termină în fața Botoșaniului în Liga 1, așa că vor fi nevoiți să tragă tare în duelul restant cu CFR Cluj. 

Dacă FCSB câștigă meciul cu CFR, Craiova ar păstra un avans de patru puncte și ar putea să piardă meciul direct din ultima etapă. 

Dacă FCSB și CFR remizează, avansul s-ar reduce la 3 puncte. În această situație, Craiova își permite să piardă meciul cu CFR la diferență de un gol, dar nu mai mult de 2-1, pentru a păstra avantajul meciurilor directe. 

Toate calculele sunt făcute în eventualitatea în care ambele obțin același număr de puncte în meciurile din penultima etapă.

Programul celor de la CS Universitatea Craiova: 

  • în deplasare cu Astra
  • acasă cu CFR Cluj

Programul celor de la CFR Cluj:

  • în deplasare cu FCSB (restanță)
  • pe teren propriu cu FC Botoșani
  • în deplasare cu Craiova

Craiova, avantaj în meciurile directe

Succesul Craiovei cu CFR Cluj, scor 3-2, are o mare însemnătate. Cele două formații nu au beneficiat de rotunjire, astfel că departajarea în caz de egalitate de puncte se va face mai întâi la meciurile directe. CS Universitatea și-ar putea permite și o înfrângere la limită în ultima etapă, 0-1, 1-2, dacă va avea 3 puncte avans la ora jocului!

Citește și alte știri despre lupta la titlu din Liga 1:

BOTOȘANI - CRAIOVA. Oltenii, pierdere importantă pentru meciul următor din play-off

CFR CLUJ. Informații de ultimă oră din tabăra campioanei, după zvonul unui nou caz de Covid-19: „Toată lumea e îngrijorată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (187)
ray51
ray51  •  20 Iulie 2020, 16:09

Craiova pierde la Astra si ... zarurile au fost aruncate!

gintonic
gintonic  •  20 Iulie 2020, 13:13
Postat de Stefan Constantin pe 20 Iulie 2020, 10:39

Cu arbitraj corect,clona nu era nici măcar pe 2,dar titlul e amanetat deja de psdcraiova,echipa înființată în 2013...

...fie ea roata patrata, tot se mai intoarce-odata! Craiova a avut si ea parte de arbitraje potrivnice, in multe cazuri, de-a lungul anilor! Nu mai plangeti atat!... Daca CFR e mai puternica, sa castige la Craiova, ca la Koloshvari nu a reusit!... Iar textul cu "clona", mai lasati-o ca macane! Echipa Craiovei a fost desfiintata in mod abuziv DIN LIGA A DOUA de catre FRF. Tot FRF a reparat aceasta greseala si a reintrodus echipa in aceeasi liga !!!! Unde este favorul, abuzul?! Mititelu a fost si el invitat sa faca parte din proiect la vremea aceea. Nu a vrut, ...drum bun! Aceasta echipa are suporteri...si sunt multi si patimasi!...si-a dobandit in instanta sigla, imnul si culorile! A inceput sa si joace frumos!! Are identitate! Ca nu le convine unora, care au simpatii catre echipe cu adevarat dubioase,... sanatate si un praz verde !! FORTA CRAIOVA !!!

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  20 Iulie 2020, 11:40

ASTRAA.....................................

Vezi toate comentariile (187)
Comentează
Close