FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CRAIOVA

BOTOȘANI - CRAIOVA. Oltenii, pierdere importantă pentru meciul următor din play-off

Bancu, suspendat etapa viitoare
Bancu, suspendat etapa viitoare

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 19:36 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 19:59

Nicușor Bancu (27 de ani), căpitanul celor de la CS Universitatea Craiova, a văzut cartonașul galben în minutul 12 al deplasării de la Botoșani și va rata meciul de runda viitoare, de la Giurgiu.

Craiova a început cu mult avânt partida de la Botoșani. S-a instalat confortabil în jumătatea adversă, dar în minutul 12 risca să fie prinsă pe contraatac. Departe de poartă, Nicușor Bancu și-a asumat un cartonaș galben, și-a luat în brațe adversarul și a fost avertizat de „centralul” Radu Petrescu. Va lipsi runda viitoare, pe terenul Astrei, dar va fi disponibil pentru meciul decisiv cu CFR Cluj, din ultima rundă. 

Din tabăra lui Cristiano Bergodi, doar Dan Nistor se mai află la un cartonaș galben de suspendare. 

Meciurile în care Bancu a fost avertizat în acest play-off: 

  • Craiova - Gaz Metan 2-1 
  • FCSB - Craiova 4-1 
  • Craiova - Botoșani 2-1

3 jucătoride la FC Botoșani riscă suspendare pentru meciul următor (teoretic, restanța cu CFR Cluj): Askovski, Șeroni și Eduard Florescu

Clasament play-off Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

CFR Cluj, atac devastator la adresa rivalei: „Opriți-vă! Sunteți penibili! Suntem prea puternici, voi sunteți precum hienele”

Fotbaliștii l-au schimbat pe Vintilă! Becali a confirmat: „Era depășit de situație. Jucătorii începuseră să comenteze, știe bine la ce mă refer!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
spritz123
spritz123  •  19 Iulie 2020, 20:03

e conspiratia cartonaselor..urmeaza cea a covid ului..si apoi a lpf ului...Nu se poateee..cica si Infantino a zis ca vrea campioana pe fcfcsb

Vezi toate comentariile (1)
Comentează