FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, atac devastator la adresa rivalei: „Opriți-vă! Sunteți penibili! Suntem prea puternici, voi sunteți precum hienele”

CFR Cluj, atac devastator la adresa rivalei: „Opriți-vă! Sunteți penibili”
CFR Cluj, atac devastator la adresa rivalei: „Opriți-vă! Sunteți penibili”

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 18:35 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 18:54

Conducerea celor de la CFR Cluj a emis un comunicat extrem de dur, prin care răspunde declarațiilor rivalei CS Universitatea Craiova.

  • CONTEXT: Alexandru Păun, mijlocașul celor de la CFR Cluj, a fost confirmat cu noul coronavirus. Formația e cantonată în acest moment la Mogoșoaia, în așteptarea rezultatelor noilor teste. 

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, rivala directă a clujenilor în lupta pentru titlu, a oferit o serie de declarații care i-a iritat pe „feroviari”. Printre altele, acesta a cerut întreruperea campionatului și n-a exclus o eventuală strategie, prin care Dan Petrescu să tragă de timp. Replica celor de la CFR Cluj este una pe măsură. 

Comunicatul emis de conducerea campioanei

„CFR 1907 Cluj este o familie! O familie care împreună a construit un vestiar al campionilor. Și de această dată, de la patronul clubului până la suporteri, suntem cu toții împreună. Am învățat acest acest lucru prin muncă și perseverență, valori după care ne-am ghidat mereu. Fiind împreună și de această dată, ne este mult mai ușor să luptăm pe două fronturi, împotriva acestui adversar invizibil și totodată pe terenul de joc.

Așa cum am respectat mereu această competiție, am respectat și protocolul medical al FRF/LPF/MTS și pentru a nu pune în pericol sănătatea noastră, a familiilor celorlalți implicați în munca de zi cu zi, precum și a întregii competiții, am decis să efectuăm un test suplimentar unui jucător care prezenta simptome. Prin acestă atitudine corectă, am încercat să ne protejam pe NOI și pe VOI! Mai mult, noi, toți cei implicați în viața acestui club vă asigurăm că am făcut tot posibilul omenesc să evităm infectarea cu COVID19, am fost extrem de atenți și ne-am protejat, însă, din păcate, virusul a fost mai puternic decât noi. 

Suntem cu toții alături de Adrian Păun în aceste momente și îi dorim multă sănătate.Vă asigurăm că respectăm toate indicațiile primite din partea autorităților avizate și am suspendat organizarea oricărui fel de antrenament din momentul în care am primit rezultatul pozitiv al lui Adrian Păun

În schimb, suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului. Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat.Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri. 

Considerăm că declarațiile unor foste glorii împlicate în acest fenomen sunt total lipsite de FAIR-PLAY. Aceste declarații nu au cum să prevaleze în fața caracterelor adevărate care se călesc prin luptă! Acelora dintre ei care încă mai au asemenea metehne, le spunem că acele timpuri au apus și nu fac altceva decât să cadă singuri în derizoriu.Le aducem aminte faptul că atunci când NOI am fost pe primul loc, am spus public în nenumărate rânduri că echipa campioană trebuie decisă pe teren indiferent de situație.

Am spus asta pentru ca am știut mereu că tricoul de campion nu poate fi pătat de minciuni, ipocrizie și lașitate! Un tricou de campion va fi mereu prea strâmt pentru asemenea persoane. ADN-ul campionilor NU se formează în birouri prin vorbe, ci prin fapte! Se călește prin lupta cot la cot cu adversarul. Suntem conștienți că e greu pentru unii să înțeleagă ce înseamnă să fii campion! A fi campion înseamnă să duci lupta până la capăt, înseamnă să nu renunți, să te ridici mai puternic atunci cand ești doborât. A fi campion înseamnă să te ghidezi și să respecți sloganul ,,FAIR-PLAY”

Am condus acest campionat atâta vreme și am respectat competitorii. Avem dreptul să cerem respect, pentru ceea ce am dovedit pana acum! Opriți-vă! Sunteți penibili! Suntem prea puternici! Nu putem fi doborâți atât de ușor! Nu în ultimul rând dorim să mulțumim Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal pentru întreg sprijinul oferit, dar și suporterilor noștri, tuturor cluburilor și persoanelor care ne-au transmis mesaje de susținere și încurajare în aceste momente!”, se arată în comunicatul emis de conducerea celor de la CFR Cluj. 

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR CLUJ. Adi Păun va fi transportat cu ambulanța la Cluj! Starea jucătorului în acest moment

CFR CLUJ. Informații de ultimă oră din tabăra campioanei, după zvonul unui nou caz de Covid-19: „Toată lumea e îngrijorată!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
110146613198286
Gabi Simon  •  20 Iulie 2020, 23:23

Indiferent cum vor fi la Craiova nu au cum sa cidtige in sezonul asta,si chiar daca e cel milt de un egal,chiar daca cistiga la ***, nu vor putea Clujenii sa bata la Craiova pt ca au si problema asta cu coroana la jucatori si nu in ultimul rind oltenii chiar sunt peste eii ca joc,si cu liniste si schilibru maxim la echipa si la club,asa ca nu are rost sa mai acuze toti parvenitii de pe acolo in frunte cu Dan capitan,ca nimeni nu au fost ca valoare de jucator cum a fost Cirtu,chiar daca plingaciosul de Petrescu a jucat prin Anglia,tot nu a avit valoare mai mare ca presedintele Universitatii Sorin Cirtu chiar daca erau alte vremuri ca sa specific si aspectul asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  20 Iulie 2020, 21:30
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 20 Iulie 2020, 14:43

Am crezut ca nu cunoști aritmetică dar vad ca nici să citești nu știi. Mai spun odată că poate înțelegi (deși mă indoiesc) CFR e la mâna ei DOAR DACĂ se dă Steaua la o parte...Altfel nu mai au nici o șansă pentru că-s convins ca Astra *** cu craiolguta...

De ce sa se dea FCSB la o parte? De ce sa nu o bata CFR prin valoare si sa fie la mana ei. Nu poate? Cum nu a putut nici cu Astra? O echipa e la mana ei daca inca mai poate sa castige campionatul cu punctele pe care le mai poate castiga. Asta e regula cand vorbesti de "la mana ei". Stii tu altceva? Cunosti ceva combinatii cu FCSB? Eu am ceva banuieli dar de stiut nu stiu.

suporterucv
suporterucv  •  20 Iulie 2020, 16:56

Prin 73, in ultima etapa, CFR Cluj se lasa batuta de Dinamo cu 4-0, exact scorul de care avea nevoie echipa militiei pt a castiga campionatul in fata Craiovei de atunci !!! La un gol diferenta !!! Asta facea ”morala” CFR Cluj pe atunci !!!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează