FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Budescu a decis ce va face din sezonul viitor: "A ales între CFR și FCSB"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 20:59

Constantin Budescu a fost dorit insistent de CFR Cluj în ultima vreme, însă conform spuselor impresarului său, Florin Lovin, șansele ca acesta să plece de la FCSB sunt extrem de mici.

"Budescu este foarte liniştit şi foarte relaxat. A zis că nu vrea să plece de la Steaua, că vrea să joace în continuare aici. «Dacă ei aşa consideră că trebuie să se poarte cu mine, nu e nicio problemă, mergem mai departe, n-am niciun gând să plec».

Asta mi-a transmis Budi. Doar dacă vine o ofertă extraordinară din punct de vedere financiar va putea pleca de la Steaua”, a spus Lovin, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

10 goluri în 26 de meciuri în Liga 1 a marcat Budescu pentru FCSB în acest sezon

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
catalynn
catalynn  •  18 Mai 2018, 08:44

FC fcsb e pe gustul lui, locul il are asigurat nu trebuie sa muncească pt a se impune. La CFR trebuie sa tragi, politica clubului e sa aducă jucatori care pun osul, nu sunt neaparat talentați, lotul fcsb fiind superior la acest capitol, dar muncesc pana la capat.

valiza.epo
valiza.epo  •  18 Mai 2018, 07:51
Postat de Stefan Nica pe 18 Mai 2018, 04:29

Budescu nu avea altă cale să se rateze decât rămânând la fcsb...Eu cred că a fost fortat

Nu avea alta cale pentru ca... nu are oferte! Oferta CFR-ului este o inventie a lui Meme!!

valiza.epo
valiza.epo  •  18 Mai 2018, 07:50

De ce nu a ales Budescu intre FCSB si Real Madrid?! Interesul CFR-ului pentru el este chiar mai mic decat interesul inexistent al Realului din Madrid!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează