FOTBAL  »  Superliga  »  AL SHABAB

Budescu a plecat la noua echipă! Marele regret al fotbalistului + Mesajul pentru Dică și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 21:23

Constantin Budescu (29 de ani) a plecat în cursul zilei de marți în Arabia Saudită unde se va alătura lotului de la Al Shabab condus de Marius Șumudică.

Fotbalistul transferat de la FCSB în schimbul a 2,5 milioane de euro are însă un mare regret.

"Îmi pare rău că n-am luat campionatul cu FCSB, ăsta e singurul gust amar. Am obținut o performanță destul de mare, ne-am calificat din grupele Europa League. N-am avut nicio relație încordată cu Dică, a fost o relație OK. Am spus ce am avut de spus, că nu m-am simțit bine și asta e tot. Nu ne-am certat. Din păcate, le-am dat campionatul celor de la CFR în meciul de la Iași", a spus Constantin Budescu.

Budescu a vorbit și despre posibilitatea ca Denis Alibec să ajungă la Al Shabab: "Nu știu dacă Denis e nerăbdător să vina sau nu, din ce-am înțeles discuțiile nu sunt așa avansate. O să vedem zilele viitoare. E bine că sunt mulți români la echipa mea, sper să fim mai sus decât echipa domnului Rednic".

"Patronul FCSB vorbește multe, eu chiar m-am simțit bine la FCSB și cred că asta s-a văzut și prin randamentul pe care l-am dat. Dacă nu mă simțeam bine, probabil că nici nu jucam așa bine. Ne-a lipsit titlul, dar sper să-l câștige anul acesta. Și sper să se califice în grupele Europa League. O să-mi fie dor de prietenii din țară. Nu sunt pretențios la mâncare, o să mă adaptez repede" Constantin Budescu

"Sper sa prind in continuare nationala, selectionerul mi-a zis ca nu e nicio problema ca am plecat. Contra mi-a zis ca voi fi urmarit indiferent unde voi juca" Constantin Budescu

"Dacă nu era Șumudică acolo, probabil că nu ajungeam la echipa asta. De unul singur era imposibil să stau acolo. Faptul că vom fi mulți, ne va ajuta foarte tare. N-am apucat să-mi iau la revedere de la foștii colegi"Constantin Budescu

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  11 Iulie 2018, 14:47

alibec si cu tine ati boicotat steaua la sugestiile pe care le primeati telefonic de la satra de sumudica.

gica.paunescu
gica.paunescu  •  11 Iulie 2018, 08:46

Succes la noua ta echipa, mai Costele. Incearca si tu sa porti haine potrivite fiecarui moment pe care-l petreci in public. Iti spun asta gandindu-ma ca ai bani cu care sa le cumperi, esti un tip dragut ( pe-o scara de la 1 la 5, esti cam pe 4), te exprimi fluent si curat in limba romana, si, nu in ultimul rand, esti ialomitean de-al meu. Ce zici, incercam si noi mai cu talent ? Servus, ( considera zicerea mea ca pe-un sfat al unei rude relativ apropiate - unchi de frate/var, cumatru-cu niste zeci de ani mai varstnica, bine ? )

chromophobia
chromophobia  •  11 Iulie 2018, 05:40

Bafta Budescu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează