FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI-RAPID

Au reclamat starea gazonului de la Voluntari: „Terenul a fost praf astăzi. De la încălzire unii jucatori s-au enervat” » Ce spune Budescu după un nou meci în care a fost rezervă

Constantin Budescu // Foto: Cristi Preda - GSP
Constantin Budescu // Foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 22:45 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 00:02

FC Voluntari și Rapid au remizat, scor 0-0, într-o partidă din runda cu numărul 25 a Ligii 1. Jucătorii ambelor echipe s-au plâns de starea suprafeței de joc de pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

E clar că terenul astăzi a fost praf. Automat și pe noi ne-a dezavantajat, nu suntem o echipă care să jucăm lungă și pe a doua, încercăm să pasăm. De la încălzire unii jucatori s-au enervat din cauza terenului. N-avem ce să facem, nu avem noi grijă de teren. Sper ca la urmatoarele meciuri să se prezinte mai bine”, a spus Ion Gheorghe.

Despre remiza cu Rapid, fotbalistul de la Voluntari a spus: „Eu zic că a fost un rezultat echitabil. Ei au avut șansele lor în prima repriză, au fost mai buni. În a doua repriză am avut cateva sanse sa inscriem, dar n-am reusit. Este bine ca am luat și un punct, îi ținem departe de noi.

Probabil ca am plecat de la ideea de a nu lua gol. Știam că ei au nevoie de puncte și probabil, în subconștientul nostru, am așteptat ca ei să vină peste noi și să-i prindem pe un contraatac” a declarat Ion Gherorghe, extrema celor de la FC Voluntari, pentru DigiSport.

Dragoș Grigore, fără menajamente la interviu: „Condiții execrabile!” + „Bilete de 100 de lei? Exagerat!”
FC VOLUNTARI - RAPID 0-0
Dragoș Grigore, fără menajamente la interviu: „Condiții execrabile!” + „Bilete de 100 de lei? Exagerat!”

Constantin Budescu: „Ne-am grăbit să începem acest campionat”

Constantin Budescu, transferat în această iarnă la FC Voluntari, nu a fost titular nici de această dată. Mijlocașul ofensiv anunță că este la un nivel bun cu pregătirea fizică, însă nu a fost introdus din primul minut din rațiuni tactice. 

„Sunt foarte bine, aproape de 100%, sper să fie din ce în ce mai bine. Sunt decizii tactice, nu le pot discuta eu. Am intrat, am încercat să-mi fac treaba cât pot de bine. Nu am nicio problemă aici, totul a decurs foarte bine până acum. Probabil, pe viitor, voi juca și titular, voi vedea” , a declarat Budescu pentru DigiSport.

FC Voluntari - Rapid 
(foto: Cristi Preda/GSP)
FC Voluntari - Rapid 
(foto: Cristi Preda/GSP)
FC Voluntari - Rapid 
(foto: Cristi Preda/GSP)
FC Voluntari - Rapid 
(foto: Cristi Preda/GSP)
FC Voluntari - Rapid 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+28 FOTO

Budescu a reclamat și el starea gazonului și a vorbit despre presiunea de pe umerii iflovenilor, care sunt la un pas de calificarea în play-off, o premieră pentru formația din Voluntari.

„Din păcate, nu am reușit să obținem victoria, cu toate că o puteam face, am avut ceva șanse în repriza a doua. Au fost două reprize opuse, în prima repriză au fost ei cu ocaziile, în a doua am avut noi ocaziile mai mari. Terenul este greu în perioada aceasta, vremea este destul de rece și nu-l ajută. Ne-am grăbit să începem acest campionat, nu știu de ce l-am mai oprit.

Suntem aproape de play-off, probabil și din cauza aceasta este o oarecare presiune. Ne agățăm de fiecare punct, încercăm să rămânem în play-off, este altceva să joci acolo. Alți bani, alte chestii. Formăm un grup unit, merităm să fim în play-off. Dacă vom ajunge acolo, nu vom face act de prezență, vom încerca să fim cât mai sus”, a mai spus Constantin Budescu.

Liviu Ciobotariu, despre Budescu: „Îi va veni rândul să joace titular”

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a vorbit despre situația lui Constantin Budescu.

„Mă bucur că Budescu își dorește să joace, are calitate. Îi va veni rândul să joace titular. Când voi considera că va fi la 100% din punct de vedere fizic, va fi titular. Sunt foarte mulțumit de modul în care se antrenează, o face foarte bine. I-am dat câte 20-30-35 de minute în ultimele jocuri, consider că ușor-ușor va intra în echipă”, a spus Ciobotariu, pentru DigiSport.

Citește și alte știri din Liga 1:

Mihai Iosif, după a treia remiză consecutivă: „Viața nu a început și nu se termină cu mine la Rapid”

Gigi Becali face un anunț triumfător: „Pot să semnez cu Omrani oricând!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  09 Februarie 2022, 08:04

Acum 20 de ani toți cei implicați in fotbal știau ca in lunile Ianuarie și Februarie in România nu se poate juca fotbal..acum dacă și bărbații pot naște...ce sa zic...ne putem impune ca putem juca fotbal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează