FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face un anunț triumfător: „Pot să semnez cu Omrani oricând!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 21:07 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 21:38

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, spune că-l va aduce pe Billel Omrani (28 de ani), atacant aflat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj, dacă Florin Tănase va fi vândut. 

FCSB ar putea profita de situația lui Billel Omrani, care nu a semnat încă prelungirea contractului cu CFR Cluj, deși campioana i-a propus acest lucru.

Gigi Becali visează la atacantul francez. Patronul de la FCSB spune că îi va oferi lui Omrani o sumă uriașă la semnătură, în ideea de a-l aduce liber de contract, dacă îl va vinde pe Florin Tănase.

Căpitanul de la FCSB are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, sumă din care Becali ar „rupe” pentru un eventual transfer al lui Omrani.

„Dărâmat” de Dan Petrescu » Cum a fost surprins jucătorul lui CFR după meciul cu UTA
CFR CLUJ - UTA 0-0
„Dărâmat” de Dan Petrescu » Cum a fost surprins jucătorul lui CFR după meciul cu UTA

Gigi Becali, anunț triumfător: „Pot să semnez cu Omrani oricând”

„Dacă îi plătești clauza lui Tănase, nu pot să îl țin. Îl dau pe el și îl iau pe Omrani. Eu pot să semnez cu Omrani oricând. Dacă îl vând pe Tănase, imediat îi dau lui Omrani trei, patru sute de mii de euro la semnătură și gata. O să îi dau cât vrea și o să îl iau”, susține Becali, potrivit sport.ro.

Billel Omrani evoluează pentru CFR Cluj de 5 ani și jumătate. Ardelenii l-au adus în 2016 de la Marseille, club la care atacantul cu origini algeriene a crescut. Omrani a adunat 198 de meciuri, 47 de goluri și 35 de pase decisive în tricoul lui CFR Cluj.

CFR Cluj nu renunță la Omrani 

În ianuarie, antrenorul de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunțat că dorește ca Omrani să-și pună semnătura pe contractul propus de campioană. 

„Omrani intră în planurile mele, normal, dacă nu se întâmplă altceva, dacă nu vine vreo ofertă, pentru că el mai are doar şase luni de contract. Dar eu sper ca el să semneze. S-a speculat că nu mai am nevoie de el, dar nu e adevărat”, declara „Bursucul”.

VIDEO » Pintilii, despre Ocatavian Popescu și tinerii din lot: „Sunt alte vremuri, aproape că mă rog de ei să iasă în oraș”

Mai multe știri din Liga 1: 

Comentatorul a răbufnit în timpul meciului dintre Voluntari și Rapid: „O mizerie de decizie, o lașitate!”

Dan Petrescu a găsit „două lucruri pozitive” după remiza cu UTA + Se teme de meciul de la Mediaș: „Vă dați seama ce greu o să ne fie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  09 Februarie 2022, 11:14

Da el nu a muncit niciodată a umblat numai cu șmecherii a păcălit tot ce a putut.

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  09 Februarie 2022, 10:06
Postat de 1948forever pe 09 Februarie 2022, 09:17

explica cum le da banii LUI nemunciti.

Iti explic eu!1.-„afacerea” cu schimbul de terenuri cu MAN-care i-a adus sute de milioane de euro-cu care Hrebenciuc,principalul consilier al lui Iliescu l-a convins sa„privatizeze”sectia de fotbal a clubului Steaua!(Hrebenciuc-suporter stelist,nelipsit de la meciuri)!2.-„Despagubirea”de 75 de milioane de euro-pentru 11 ha de teren AGRICOL situat la Voluntari-valoare naucitoare in raport de preturile de circulatie a terenurilor din zona,„stabilita”de expertul judiciar numit de instanța sa evalueze terenurile!Parchetul ancheteaza de ani de zile ca sa descopere„alchimia”cu care „expertul”ala a transformat pamantul in aur,dar sansele sunt minime ca ala sa marturiseasca ca a fost mituit-marturisire care i-ar atrage condamnarea si confiscarea banilor!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  09 Februarie 2022, 09:56

Un nou Keseru?!Ia-l bre!Ca dupa aia sa-i gasesti motive ca sa-l amendezi cu 75% din salariu!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close