FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Buia: "Auzisem că Rapid şi Craiova ajunseseră la o înţelegere..." :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova Romulus Buia a rememorat jocul disputat de gruparea olteană în ultima etapă a sezonului 97/98 împotriva Rapidului, fiind de părere că rezultatul de egalitate înregistrat în faţa giuleştenilor este inexplicabil.

"Nu am simţit nimic ciudat înainte de joc. Am înţeles că au fost discuţii şi că se ajunsese la o înţelegere între Rapid şi Craiova, dar totul a picat în cele din urmă. Nu ştiu motivele, dar aşa am auzit vorbindu-se la momentul respectiv.

Cred că toată lumea ar fi fost bucuroasă cu o calificare în Cupa Cupelor. Nu numai jucătorii, ci şi suporterii ar fi avut de cîştigat. Egalul pe care l-am înregistrat noi cu Rapidul este unul fără precedent pentru circumstanţele în care s-a disputat" a spus Buia pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  17 Aprilie 2010, 16:53

CEL MAI MARE FOTBALIST NECUNOSCUT

Vezi toate comentariile (1)
Comentează