LIGA 1  ·  ”U” CLUJ

Bun pentru Severin » Victoraş Iacob ar putea debuta pentru U Cluj în meciul cu mehedinţenii

Miercuri, 06 Martie 2013

Victoraş Iacob va primi astăzi "cartea verde" şi va putea fi legitimat de clujeni după ce s-a aflat în litigiu cu formaţia greacă Niki Volos.

După o aşteptare de aproape o lună de zile, atacantul Victoraş Iacob va putea fi legitimat de "U" Cluj. Fotbalistul de 32 de ani a fost în litigiu cu fosta sa formaţie, Niki Volos, din liga secundă greacă, care a refuzat să-i elibereze "cartea verde". După mai multe intervenţii la federaţia din Grecia, situaţia lui Iacob va fi clarificată astăzi.

"Federaţia greacă a întîrziat să-mi dea un răspuns, dar în cele din urmă totul s-a rezolvat. Mîine (n.r. azi) voi primi răspunsul oficial. Din cîte ştiu, totul este în regulă şi voi putea să evoluez pentru U Cluj. Vreau să joc, să ajut echipa să scape de la retrogradare. Acesta este obiectivul meu. Din vară voi vedea ce se va întîmpla, dar pînă atunci îmi doresc să joc cît mai mult şi cît mai bine", a spus Victoraş Iacob.

Fostul atacant al Stelei s-a transferat în Grecia în vara lui 2009, de la CS Otopeni la Iraklis. A revenit în Liga 1 în sezonul trecut, însă nu a jucat decît 78 de minute pentru Concordia Chiajna, în 3 partide. Iacob va fi apt de joc pentru Universitatea începînd de săptămîna viitoare, cînd studenţii vor întîlni în deplasare pe FC Braşov.

1 gol în 10 meciuri a reuşit Victoraş Iacob pentru Niki VolosBecali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1