FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Câinii" dau din casă! Ce se întâmplă cu doi dintre cei mai importanți dinamoviști: "Nu am discutat separat! Am dat un semnal"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 10:07

Florin Bratu a discutat despre problemele pe care le are cu Gabi Torje și Antun Palici, doi dintre jucătorii preferați ai fanilor. Antrenorul dinamovist are încredere în Gabi, însă în privința croatului e ceva mai rezervat. 

"Şi eu mă întreb ce se întâmplă cu Palic. Dinamo şi-a pus mari speranţe în el când a fost transferat. Trebuie să tragă mai mult de el pentru a fi la nivelul pe care ni-l dorim.

Nu am avut discuţii separat cu Torje. I-am dat un semnal, l-am inclus în lot. A intrat bine, sunt convins că în viitor va evolua astfel.

Pentru că Gabi are un potenţial mult mai mare decât ce a arătat până acum, de la revenirea la Dinamo", a mai spus Bratu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  08 Aprilie 2018, 19:46

MANEAUA torje E DOAR UN DOP DE STICLA DE LAPTE PLIN DE fumuri,TACAM DE fotbalist..........

1668012466755844
Cornel Burcea  •  08 Aprilie 2018, 19:03

Nu am vazut mai mare mani a grandori de la Radoi sa se ia de mana cu Bratu mama ce antrenori avem sa vedeti rezultate cu asa ceva

fangigi
fangigi  •  08 Aprilie 2018, 16:38
Postat de dinamo_forever_77 pe 08 Aprilie 2018, 11:02

Unde *** a fost Antun Palici preferatul suporterilor ? De cand a plecat Rednic a fost in cadere libera. Unde mai pui ca nu-l mai aduceam in veci dupa episodul in care nu a vrut sa-si mai prelungeasca intelegerea. Dar asa se intampla cand il avem pe unul ca Alexandru David presedinte.

Trebuia lasat sa lustruiasca banca in Belgia, nu in Romania!:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează