FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FC VOLUNTARI

CĂLĂRAȘI - VOLUNTARI 1-1 » Meci cu scântei în ultimele 15 minute » Dunărea era foarte aproape de victorie, dar a fost egalată în prelungiri

Cele două echipe s-au mai întâlnit pe prima scenă doar în sezonul regulat 2018/2019, când de fiecare dată au încheiat la egalitate
Cele două echipe s-au mai întâlnit pe prima scenă doar în sezonul regulat 2018/2019, când de fiecare dată au încheiat la egalitate

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 11:59

Dunărea Călărași a remizat în meciul cu FC Voluntari din etapa a 4-a din play-out, scor 1-1.

În minutul 76 goalkeeperul ilfovenilor a comis o gafă incredibilă. A ieșit la 30 de metri de propria poartă, deși fundașul său era în duel cu Daniel Benzar, iar fotbalistul împrumutat de la FCSB l-a driblat pe Vâtcă și a marcat.

Vezi VIDEO cu golurile

Golul lui Benzar n-a fost de ajuns pentru ca cele trei puncte să rămână la Călărași. Armaș a marcat în minutul 3 al prelungirilor și a stabilit scorul final.

Dunărea Călărași ocupă acum locul 7 din play-out, cu 16 puncte, în timp ce FC Voluntari e pe poziția a 3-a, cu 21 de puncte.

Click AICI pentru LIVE +  statistici Călărași - FC Voluntari

Echipele de start:

Dunărea: Straton - G. Enache, Luchin, Djemia, Mendy - Simion, Sîrghi, Honciu - Ammari, Souda, G. Iancu
Rezerve: Calancea, Keyta, Henderson, Omrani, D. Benzar, Ndiaye, Mapuku

Voluntari: Vâtcă - Miranda, Balaur, Armaș, A. Vlad - Signorelli, Răuță - I. Gheorghe, Laidouni, Gadze - A. Tudorie
Rezerve: Mitrev, Russo, Hodorogea, Pîrcălabu, Căpățînă, G. Deac, A. Bălan

Clasament play-out

play out

 
 

 

17 goluriau primit ilfovenii în ultimele 15 minute, cele mai multe dintre toate competitoarele

Vezi aici programul etapei a 4-a din play-out

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
antalmihai
antalmihai  •  06 Aprilie 2019, 17:27
Postat de Soos Vilmos pe 06 Aprilie 2019, 17:17

Poate ca becali nu este singurul dar sigur este principalul vinovat ca fotbalul din Romania a ajuns o negustorie de prost gust.

sunt vinovati toti fraierii pe care i cumpara cu 2 lei ,care se vind, cum ar fi si galeriile si ziaristii... sau si *** ,,expresivul,, portar, de exemplu!!! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Aprilie 2019, 17:17

Poate ca becali nu este singurul dar sigur este principalul vinovat ca fotbalul din Romania a ajuns o negustorie de prost gust.

mickey13
mickey13  •  06 Aprilie 2019, 16:33
Postat de fairplayromania pe 06 Aprilie 2019, 16:29

Pai daca Becali este stapînul tuturor... Şi culmea este faptul ca ziaristii si analiştii tv sunt mîndri de aceasta umilinţă.... De 15 ani de cind acest om a pus mîna pe fotbal totul s-a distrus... Pacat de Ilie, Ducka,etc....si e trist sa îi vezi *** de la onoarea si emblema pe o purtau...

Eu inteleg ca jijel are o groaza de bube-n cap, dar sa fie vinovat si de faptul ca doua pretendente la retrogradare din play-out joaca execrabil, depaseste orice imaginatie! Pe bune?! tot jijel e de vina pt situatia fotbalului nostru??? Ati luat-o rau pe aratura!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează