FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 2-3

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-3. CALCULE PENTRU TITLU. De ce victoria din Gruia e URIAȘĂ pentru olteni » Două mari avantaje în lupta cu CFR

Craiova are șanse mari la câștigarea titlului în Liga 1 +35   FOTO
Craiova are șanse mari la câștigarea titlului în Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 21:47 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 01:10

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-2, și se apropie la un punct de lider. 

Vezi AICI clasamentul live din play-off

Craiova e mai aproape ca niciodată de câștigarea play-off-ului și implicit a titlului în Liga 1. Cu 5 etape rămase de disputat, oltenii sunt la un punct distanță de liderul CFR. Formația lui Cristiano Bergodi are două mari avantaje în acest final de sezon. Și l-ar putea primi și pe al treilea de la Ministrul Sănătății!

1. Craiova joacă derby-urile acasă

Oltenii joacă ambele derby-uri, cu CFR Cluj și FCSB, pe teren propriu! Un atu uriaș în lupta pentru titlu, mai ales că liderul CFR trebuie să dispute cele mai dificile meciuri, cu FCSB și Craiova, în deplasare! Mai mult, meciul decisiv pentru trofeu ar putea avea loc în ultima rundă, pe „Ion Oblemenco”!

2. CFR are nevoie de victorie la scor

Succesul de astăzi mai are o însemnătate. Cele două formații nu au beneficiat de rotunjire, astfel că primul departajarea în caz de egalitate de puncte se va face mai întâi la meciurile directe. CS Universitatea și-ar putea permite și o înfrângere la limită în ultima etapă, 0-1, 1-2, dacă va avea 3 puncte avans la ora jocului!

Suporteri la retur?

Există și un scenariu SF pentru finalul incendiar de sezon. Ca partida din ultima etapă dintre Craiova și CFR Cluj să se dispute cu suporteri! Totul depinde însă de Ministrul Sănătății, care, cel puțin pentru moment, nu a permis nici măcar deschiderea parțială a stadioanelor pentru accesul fanilor.

Pleacă Arlauskis?

Meciul cu Craiova ar putea fi ultimul pentru Arlauskis la CFR Cluj. Contractul portarului lituanian expiră pe 30 iunie, iar prelungirea nu a fost semnată încă. Mai mult, Arla ar fi semnat deja cu Al Shabab în Arabia Saudită, formație antrenată în trecut de Marius Șumudică.

Program CFR Cluj:

Program Craiova:

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Craiova: 

FOTO Dan Petrescu, nemulțumit de două decizii luate de Istvan Kovacs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
soad
soad  •  29 Iunie 2020, 10:56
Postat de jackryan pe 29 Iunie 2020, 00:20

unchiule nu mai vezi bine ..omul nu a zis nimic de suporterii olteni ...

n-am nimica cu suporterii Olteni, sincer chiar m-as bucura sa castige Craiova campionatul. ma enerveaza atitudinea anti CFR a GSP, in rest nu ma bune.

10204863120153432
Claud Amarad  •  29 Iunie 2020, 09:15

Orbul gainilor. Pasa ideala data de Ivan si plasamentul pe linie cu fundasul ceferist,deci fara sa fie in offsaid,(cine a facut serviciul militar si a tras bine cu arma,si-a dat seama ca zburdalnicul fulger de sud,a fost in pozitie corecta si nu balbaita cum incearca cei indraciti s-o dreaga cu pucioasa), a lasat sa se inteleaga ca baionetele au fost scoase din teaca,chiar daca nu l-am mai vazut pe sfarleaza de Briceag pe iarba. Felicitari cu praz si branza ardeleneasca pentru club si fani,dar si pentru ceferistii antrenati de naprasnicul Dan Petrescu,ca ne-au oferit o seara de ajun de sfantu Petru si Pavel,relaxanta,neampovaratoare de tragicul COVID !!!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  29 Iunie 2020, 07:59
Postat de zorrozabal pe 29 Iunie 2020, 07:48

Fcsb-istii normal ca se bucura!Ei stiu ca vor bate fara probleme Craiova,iar acum- ca Becali si-a manifestat interesul pentru Djuganovic- stiu ca au asigurata victoria si cu Botosani!Vom vedea si cum joaca Astra diseara!Si fcsb i-a ajutat pe Craiova!De ex. la golul doi al oltenilor,Mihaila era in offsaid,nesemnalizat de tusier!Si se stie ca fcsb,or fi avand,n-or fi avand cei mai buni jucatori,dar in mod sigur au cei mai buni... tusieri!Care presteaza acolo unde le cere Becali!Si ati vazut si ce reluari au dat cameramanii de la GIGI SPORT1?Bataie de joc!

Nu numai la ofside si-au dat in petec tusierii din slujba lui Becali,dar si la penalty-ul neacordat lui Costache!Toata lumea e atenta doar la arbitru de la centru,dar furaciunile cele mari le fac tusierii cei anonimi!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează