FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM

VIDEO Calendarul sezonului 2023/2024 din Liga 1: când va începe și când se va încheia stagiunea

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 17:54 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 18:01

Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele FRF, a anunțat datele la care va începe și se va încheia sezonul următor din Liga 1, 2023/2024.

Sezonul 2023/2024 din campionatul de elită din România va începe pe 15 iulie 2023 și se va încheia pe 2 iunie 2024, odată cu disputarea meciurilor de baraj și, implicit, stabilirea reprezentatelor României în cupele europene.

S-au sabotat singuri: legea „anti-FCSB” anunțată astăzi de Burleanu a fost votată și de mâna dreaptă a lui Becali!
FCSB
S-au sabotat singuri: legea „anti-FCSB” anunțată astăzi de Burleanu a fost votată și de mâna dreaptă a lui Becali!

Calendarul sezonului 2023/2024 din Liga 1: când va începe și când se va încheia stagiunea

Răzvan Burleanu a prezentat astăzi, la finalul ședinței de Comitet Executiv, toate datele importante:

„S-a aprobat calendarul competițional pentru următorul sezon, 2023/2024. Va începe pe 15 iulie 2023 și se va încheia pe 2 iunie 2024, odată cu returul meciurilor de baraj. Play-off-ul ediției începe pe 16 martie 2024 și se încheie pe 26 mai 2024”.

Pauza de iarnă va începe după etapa de la mijlocul săptămânii 18-24 decembrie 2023 și se va încheia odată cu weekendul 20-21 ianuarie 2024.

Cine se califică în cupele europene din Liga 1

Campioana din Liga 1 merge în turul 1 preliminar al Champions League, în timp ce locul 2 intră în turul 2 preliminar pentru Conference League, a treia competiție europeană intercluburi.

Apoi intră în joc și Cupa României, întrucât câștigătoarea competiției va merge la rândul ei în preliminariile Conference League.

Dacă una dintre primele 3 clasate din campionat câștigă Cupa, atunci echipa de pe locul 4 din play-off va disputa un baraj pentru prezența în preliminariile Conference League împotriva câștigătoarei unui alt duel de baraj, între primele două clasate din play-out.

Dacă altă echipă decât una dintre primele 3 clasate câștigă Cupa României, atunci barajul respectiv va fi disputat de locul 3 în play-off.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ce fiasco de arbitraj! GSP cere cartonaș roșu pentru arbitrul Rusandu, gafeurul cu care și-a pierdut răbdarea chiar și Vassaras

ADIO antrenori-paravan! » Comitetul Executiv impune sancțiuni draconice pentru tehnicienii care-și vor închiria licența

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Buat
Buat  •  17 Martie 2024, 17:02

feriti va de dr. CRISTIAN Draghici, NEUROLOGIE, si de tratamentele prescrise de acesta care va pot scurta viata.Tatăl meu, cardiac, infarct miocardic in antecedente, a ajuns cu salvarea la upu , simțindu-se extraordinar de rau.Am suspectat un nou infarct.L au trimis la urgente minore neurologie dr.cristian DRAGHICI , care i a administrat Dexametazona intravenos,in condițiile în care se știe ( orice search google myocardial infarction dexamethasone) ca aceasta , administrata celor care au avut sau au infarct, poate provoca un nou infarct sau agrava pe cel existent.Tatal meu a precizat ca are în antecedente infarct anul trecut.Cel putin rea intenție, daca nu intenție criminala.Cum mai spunea cineva, răutate pura.Intors acasa, s a simtit slăbit in continuare, din ce in ce mai rau.Dupa o săptămână,Am fost nevoiți sa l ducem la upu militar, ne au primit dupa insistente.Diagnostic: infarct miocardic anteroseptal.Nu s a putut interveni. Dupa 10 zile, externat.Ajuns leguma, stat doar in pat.Multumita intențiilor rele ale medicului urgentist si ale tratamentului aplicat de dr. CRISTIAN draghici ,NEUROLOG, cel din poza de pe site .Poate se face si o investigatie la primiri urgente spital universitar , sa se vada cum sunt ajutati oamenii sa moara.Cititi si review urile Google maps ale spitalului.De asemenea,pare ca prescrie Dexametazona si varstnicilor cardiaci si diabetici, la Ponderas, cu potential mortal, dupa cum gasesti pe net reviewuri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează