FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

EXCLUSIV Călin Popescu-Tăriceanu se implică în disputa FCSB - Steaua: „Nu știu dacă atitudinea MApN-ului e cea mai corectă”

Călin Popescu-Tăriceanu se implică în disputa FCSB - Steaua +4   FOTO
Călin Popescu-Tăriceanu se implică în disputa FCSB - Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 12:02 / Actualizat marti, 25 august 2020 13:16

Călin Popescu-Tăriceanu (68 de ani), fost prim-ministru al României, a atins la GSP Live subiectul noului stadion „Steaua”.

FCSB a primit interzis pe noua „bijuterie” a Stelei, iar Tăriceanu nu înțelege de ce Ministerul Apărării Naționale restricționează accesul altor echipe în Ghencea. 

„Sunt dispute care s-au amplificat, care au tot felul de considerente de ordin istoric. Până la urmă, lucrul acesta dăunează sportului. Un stadion e făcut ca să fie plin cât mai des, nu să fie ținut în stare de conservare. Nu știu dacă atitudinea celor de la Ministerul Apărării este cea mai corectă”, a spus Tăriceanu, la GSP Live. 

În urmă cu o săptămână, MApN a făcut lumină în cazul stadionului Steaua, spulberând visul celor de la FCSB de a evolua pe noua arenă din Ghencea. Potrivit oficialilor Ministerului Apărării Naționale, doar clubul Steaua (secțiile de rugby și fotbal) și echipele naționale vor putea evolua pe „bijuteria” de aproape 100 de milioane de euro.

Primul meci în Ghencea, abia la anul?

Lucrările la stadionul Steaua ar putea fi terminate în următoarea lună, însă inaugurarea arenei din Ghencea este încă departe. A început montarea gazonului, au fost testate instalațiile de noctură și sonorizare, iar ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, spune că stadionul va fi gata într-o lună. Totuși, inaugurarea ar putea avea loc abia în aprilie 2021. 

Ziarul „Observatorul Militar”, oficiosul MApN, beneficiarul arenei din Ghencea, anunță că primele meciuri din Ghencea vor putea avea loc abia în aprilie 2021. Meciul inaugural ar putea fi programat pe 9 aprilie, data la care a fost inaugurat vechiul stadion în 1974!

Caracteristici stadion Steaua:

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi

FOTO Ultimele imagini de la stadionul Steaua

Citește și alte știri despre FCSB: 

Declinul incredibil al jucătorului pe care Gigi Becali cerea 50 de milioane de euro! Unde a ajuns să evolueze fosta mare speranță de la FCSB

Mister elucidat! Ministrul Ionuț Stroe a explicat cine poate juca pe stadionul „Arcul de Triumf”: „E o singură entitate interesată de administrarea lui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
allstefans
allstefans  •  27 August 2020, 08:38

Stadionul nu a fost construit de armata

110146613198286
Gabi Simon  •  26 August 2020, 16:44

Normal ca decizia e foarte corecta ca *** sa nu joce in Ghencea,acest fariseu nu merita asa ceva, si nu mai au rost comentarii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2506764079414536
Cristi Blanaru  •  26 August 2020, 07:42

S-a băgat și Tăriceanu ca *** unde nu-i fierbe oala. Orice echipă poate juca în Ghencea in anumite limite, întrucât Steaua și echipa națională au prioritate însă în niciun caz FCSB pentru că sunt datornici și rău platnici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează