FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Cămătaru: "Piţurcă face în continuare jocurile la Craiova, el are asul din mînecă"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

Contraatac, GSP TV Rodion Cămătaru a comentat declaraţia lui Adrian Mititelu, care spusese că "Nu ştiu dacă Piţurcă mai rămîne pînă la finalul campionatului pe bancă".

"Piţurcă face în continuare jocurile la Craiova. A preluat echipa din mers, e greu să faci minuni peste noapte. Ăsta e stilul lui Piţurcă, nu vorbeşte, dar sînt convins că el are asul din mînecă. El s-a fript o dată la Steaua şi acum şi-a luat măsuri mult mai sigure, beton, ca să-i poată rezilia unilateral contractul", a zis Cămătaru la GSP TV.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
vali38
vali38  •  27 Decembrie 2010, 20:01

tot respectul pt mititelu pt ce a facut la craiova,dar cred ca mai bine ar fii cu piturca patron sau alt investitor,nu vedeti ca nenorocitul vrea sa ne duca iar in b......

paulbmro13
paulbmro13  •  27 Decembrie 2010, 20:01

Vezi ce animal a primit de Craciun Jim Carrey pe movies.afy.ro

dennysxxl
dennysxxl  •  27 Decembrie 2010, 19:59

nu mai vorbiti voi , ce nu stiti . Doar Piturca stie ce se intampla acolo, poate nici el . Cel mai sigur vom vedea la sfarsitul lui ianuarie daca ramane . Daca pleaca ... craiova ramane fara cap !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează