LIGA 1    •   CFR CLUJ

Camora a răbufnit pe aeroport: "Credeți că sunt prost?! Toți sunt în spate șmecheri, în față, puțini!"

Vineri, 10 August

Mario Camora, căpitanul celor de la CFR Cluj, a răbufnit când a fost întrebat despre implicarea fotbaliștilor în demiterea lui Edi Iordănescu. "Credeți că sunt prost? Că nu știu de unde a venit informația, sau ce? Nu sunt prost! Eu am făcut echipa lui Edi? Hai să fim seriosi, că nu sunt prost! Nici nu mai vreau să vorbesc despre asta, că îmi vine să râd.

Acum toți sunt șmecheri! Toți sunt în spate șmecheri, în față, puțini! Din spatele laptopului și eu pot să fac ce vreau", a declarat Camora pe aeroport, conform TV Telekom Sport, la întoarcerea din Armenia, unde CFR s-a impus în fața lui Alashkert, scor 2-0, în prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League.

Camora s-a referit la faptul că informația conform căreia jucătorii au avut un rol decisiv în demiterea tehnicianului a răsuflat de la oameni din interiorul clubului. 

Edi Iordănescu a fost demis de pe banca campioanei României după doar 3 partide: Supercupa României câștigată în fața celor de la U Craiova, scor 1-0, egalul din campionat contra lui FC Botoșani, scor 1-1, și înfrângerea contra lui Malmo, scor 0-1, în prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor. 

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

qwerty007  •  11 August 2018, 02:20

Ohile care cred ca Fcsb e Steaua comenteaza si ele pe aici....

marius.bxl  •  10 August 2018, 21:11

Esti un om cu 2 a fețe imigrantule

zagna  •  10 August 2018, 20:45

Nu, nu cred. Dar cred ca ești un fotbalist mic și om și mai mic...

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase