FOTBAL  »  Superliga  »  ȘEFIA CCA

Campanii împotriva arbitrajului și scandaluri după fiecare etapă » Ar trebui să plece Vassaras de la CCA?

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 14:27

După 14 etape din acest sezon din Liga 1, arbitrajul românesc este extrem de criticat din cauza greșelilor mari din ultimele etape.

Dinamo și FC Voluntari sunt echipele care în ultima vreme au fost cele mai vehemente la adresa CCA-ului. Formația alb-roșie a început o campanie pe internet, în care cere răspunsuri din partea lui Kyros Vassaras, șeful CCA, și din partea lui Alexandru Deaconu, director de dezvoltare în cadrul Comisiei.

În plus, mari mulți conducători din Liga 1, dar și oameni de fotbal îi contestă pe cei doi și le cer demisia din fruntea CCA, fiind considerați responsabili pentru situația arbitrajului românesc.

Vassaras conduce arbitrajul românesc din iulie 2014, numirea sa fiind încă de atunci extrem de contestată.

Ar trebui Kyros Vassaras să își dea demisia?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
nebraska
nebraska  •  06 Noiembrie 2016, 13:02

deaconu si prodanca la frf:))))

sakamoto
sakamoto  •  06 Noiembrie 2016, 12:26

Vasaras se preocupa in exclusivitate, ca borfashii din arbitraj, sa conduca meciuri in Europa. Briketa&iorgu sint interlopii, care dau tema suflatorilor cum sa avantajeze si pe cine sa-i fure. Fara furaciunile borfashilor, clasamentul ar fi incredibil, inimaginabil! Fotbal condus de Mafie, urit, fara spectatori, neperformant. Rushinea Europei.Pt un fotbal curat!

sexilian
sexilian  •  06 Noiembrie 2016, 10:08

derbiul putinilor pune fluiericii pe jar,unu din cei doi patroni se v-a lamenta dupa meci,sa fie scoase din campionat aceste infectii.....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează