FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 3-0

EXCLUSIV Când vin banii la Dinamo » Noul termen, anunțat în direct: „Am vorbit cu Pablo Cortacero, sunt milioane de euro”

Radu Birlică, directorul departamentului de marketing al lui Dinamo, a intervenit la GSP Live după terminarea meciului cu Viitorul, 3-0. +7   FOTO
Radu Birlică, directorul departamentului de marketing al lui Dinamo, a intervenit la GSP Live după terminarea meciului cu Viitorul, 3-0.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 07:10 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 09:08

Radu Birlică, directorul departamentului de marketing al lui Dinamo, a intervenit la GSP Live după terminarea meciului cu Viitorul, 3-0.

Oficialul „câinilor” a lăudat prestația elevilor lui Cosmin Contra și a anunțat că săptămâna viitoare Pablo Cortacero va aduce două milioane de euro în conturile clubului.

VIDEO „Ăsta e Dinamo la care visez”

Ăsta e Dinamo la care visez de ani de zile. Echipa merită tot ce e mai bun în seara asta, au felicitările mele. Când bați cu 3-0, ai o forță în spate - suporterii - și o echipă așa frumoasă... Fabbrini mi-a plăcut mult. Mi-au plăcut și suporterii, normal. 

Orice angajat în România e supus patronului (n.r. - întrebat despre plecarea lui Contra), în cazul nostru Pablo Cortacero, care a plătit o sumă de bani. Am vorbit direct cu Pablo Cortacero, pe WhatsApp. Dânsul e foarte optimist, o să vină cu un aport de capital de două milioane de euro săptămâna viitoare. Asta nu înseamnă că eu garantez pentru el, ci doar spun ce mi-a transmis. Am încredere deplină în cuvintele lui”, a declarat Birlică la GSP Live.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Viitorul 3-0

Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
+3 FOTO
  • Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)

Citește și alte știri despre Dinamo: 

„DINAMO - VIITORUL 3-0. A fost sau nu ultimul meci al lui Cosmin Contra? Declarații ambigue după calificare: „Întotdeauna există cale de înțelegere”

DINAMO - VIITORUL. Sunt pe bune?! Trei goluri de PlayStation reușite de „câini”, într-un meci entuziasmant

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (108)
creeperno
creeperno  •  29 Noiembrie 2020, 22:43

Multumim pentru aceasta veste minunata! Zilele urmatoare domnul Cortacero o sa inchida gura programului lui bucurica

valentindragobete
valentindragobete  •  29 Noiembrie 2020, 19:26

Am auzit si eu, cică cortaceru a găsit, in sfârșit, punga de plastic d-un leu, ca asta era marea problema ( in Spania s-ar fi renunțat la pungile de plactic), căruța era angajata s-intr-o saltamana, mai sigur o luna, hai 2-3, ajunge in " cassa " la dinam ! Daca nu s-or răzgândi pe drum !

1000833093403035
Bolon Yokte  •  29 Noiembrie 2020, 18:04

Birlica ,,am vb. cu ***,sapt,viit.vin 2 meleoane la Dinamo! ” Huooo de 3 luni numa minciuna asta o auzim! Numa de Meleoane vb.iti iar voi sinteti rupți in cur de foame ca Charlie Chaplin! Cazarea si masa a Rin Hotel 22.000 euro nu ati avut bani s-0 platiti inainte de preluarea clubului, ati platit din banii sponsorului din banii pt.Dinamo banii ăștia! Și mai vb.iti de meleoane ca tot vin sapt. viitoare de 3 luni! SĂRACILOR!! Plecati dreacu acolo de unde ati venit! Ca nu mai sintem in anii 90 sa mearga cu *** din asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (108)
Comentează
Close