FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS

Caparco, dezvăluiri din perioada Juventus: „Zidane vorbea cu mine la fel cum o făcea cu Del Piero” + Ce l-a impresionat pe jucătorul din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 15:44

Alessandro Caparco (35 de ani), italianul Concordiei Chiajna, s-a născut la Napoli, iar la 15 ani a fost cooptat de Juventus.

Portarul a avut șansa să-i cunoască îndeaproape pe marii fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” din perioada ei de glorie, printre aceștia numărându-se Zidane sau Del Piero.

„Am stat cu ei în vestiar, am avut privilegiul să fac un an de zile antrenamente cu echipa mare a lui Juventus, când antrenor era Lippi. Și Zidane vorbea cu mine, la fel cum o făcea cu Del Piero, nu făcea diferențe. La fel și Lippi. Eu aduceam mingea acolo și făceam antrenament cu ei, dar respectul era foarte mare. Nu știu câți știu asta. Era ceva incredibil cum ne tratau.

Și Juventus era acel Juve care câștiga tot, era de vis! Era Del Pierro, era Peruzzi în poartă, era Zidane, pe spate era Ciro Ferrara, în atac Thierry (n.r. - Thierry Henry, a stat un an), era echipa adevărată. Și oameni adevărați”, a spus Caparco, la TV Digi Sport.

Caparco a continuat și a vorbit despre ce l-a impresionat cel mai tare: „Ce m-a șocat cel mai mult acolo a fost faptul că după orice antrenament, Zidane și Del Piero rămâneau fiecare la câte o poartă și executaulovituri libere. Era Morgan De Sanctis, care era al treilea portar. Și eu mai intram în poartă la astfel de momente. La mine dădeau Torricelli, care era responsabil cu centrările, și Inzaghi si Amoruso loveau din voleu fără să cadă mingea.

Și stăteam așa minimum 40-50 de minute, dar de cele mai multe ori câte o oră. O oră în plus și nimeni nu protesta. Era o atmosferă incredibilă. Erau fotbaliști care nu mai aveau ce să demonstreze, dar care erau profesioniști. Și asta făceau la fiecare antrenament”.

Juventus tocmai s-a calificat în „sferturile” Ligii Campionilor după victoria de ieri în fața lui Atletico Madrid, scor 3-0 (3-2 la general).

Vezi și:

FOTO JUVENTUS - ATLETICO MADRID 3-0 // Atletico, ținta glumelor internauților » Cu cine stă Griezmann la masă :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează