FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Capitolul la care Gică Hagi recunoaște nu e interesat să fie în top: „Sunt ultimul din România la așa ceva”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2019 16:20

Finalul încins al sezonului regular a ridicat multe semne de întrebare în privința jocurilor de culise din Liga 1. Chiar dacă Viitorul se află în luptă directă pentru un loc în play-off, Gică Hagi spune că nu-l interesează decât ceea ce se întâmplă pe teren, nu și în afară lui.

„Eu întotdeauna am fost mai puțin preocupat de lucruri din afară. Singura mea preocupare este să mă duc la stadion, să intru în bază, să antrenez, să văd fotbaliști, copii și seniori, să stau lângă fotbal, nu în afara lui. Nu am făcut fotbal din afara terenului, nu mă pricep, nu mă interesează și cunosc această parte.

Eu știu în teren ce înseamnă să fii sportiv, am plăcere, pasiune, iubesc fotbalul. În afara terenului, sunt ultimul din România, garantez sută la sută. În teren, concurăm, este teritoriul meu. O dată câștig, o dată pierd, dar ce multe ori am câștigat și am făcut performanță. Acolo sunt bun! În afara terenului, sunt cel mai slab, de aceea v-am spus că noi, Viitorul, suntem mici. Dar în teren, încercăm să fim buni.

Câteodată reușim, câteodată nu, dar asta face parte din viață. Să fii sportiv, nu-i un lucru ușor, este mult de muncă, trebuie să te sacrifici, să suferi. Altfel, este greu să ajungi să faci performanță la cel mai mare nivel. Munca te face bun, acesta este răspunsul meu. Îmi place să muncesc, iar când muncești mai faci și greșeli. Unde am fost, întotdeauna s-a făcut performanță la nivelul cel mai mare prin muncă, nu prin vorbe”, a explicat Hagi.

În linia a doua!

Cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, care a împlinit 54 de ani pe 5 februarie, a vorbit și despre momentul în care se află cariera sa în fotbal.

„La vârsta mea, am atâta experiență, am atâtea de povestit din cariera mea. Mai spun din când în când, pentru că și eu îmbătrânesc și, în astfel de momente, devii melancolic, rămâi cu poveștile și fotografiile. Așa mi-a zis un prieten foarte bun, că la bătrânețe rămâi cu vacanțele și fotografiile. Așa că îi mulțumesc nevestei mele că a făcut multe fotografii, avem multe imagini de când eram tineri. Acum am datoria să o duc în vacanțe, să  vizităm. La un moment, cu astea vom rămâne. La bătrânețe, să avem ce să povestim. Când ești tânăr muncești.

Asta le spun tinerilor: «Du-te și muncește, fii motivat, cucerește lumea! Când ajungem la o vârstă, trecem în linia a doua sau a treia. Eu sunt în a doua acum, când o să devin bunic trec în a treia. Copiii sunt în prima linie, ei sunt prioritatea acum. Am doi legitimi și vreo 200 de care sunt responsabil, trebuie să le creez condiții, să-i duc să fie fericiți. La muncă trebuie să ai plăcere, când mă voi plictisi, mă voi retrage. Îmi place ceea ce fac, încă mai am putere, vise, idealuri, mai am de cucerit. Să vedem dacă este posibil, dacă nu, va veni și timpul când mă voi lăsa și mergem în vacanțe!”, a dezvăluit Hagi.

Vezi și: Hagi crede în calificarea în play-off, deși Viitorul a ajuns pe 7: „E un moment în care învățăm ce înseamnă să suferi, dar încă depindem de noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Februarie 2019, 07:57

Iancu, daca talent, a demonstrat-o la toata lumea!

hristac
hristac  •  22 Februarie 2019, 06:41

jos palaria !!

845691825467343
Farmatu Lucian  •  21 Februarie 2019, 22:39
Postat de ovidiu_3003 pe 21 Februarie 2019, 19:54

un mincinos ...

De ce îl catalogați ca mincinos? Eu cred că este foarte sincer în ceea ce spune și trebuie sa i acordam tot respectul. ...Cat de prost a fost oierul ca nu s a asociat cu el? Il umplea de bani...Dar el prostul a dorit să arate că se pricepe la fotbal deși este o nulitate în domeniu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează