FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cardoso vine la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 06 iulie 2010 00:00

Dinamo a propus Pandurilor să-l cedeze pe fundaşul stînga Cardoso în schimbul datoriei de 550.000 de euro de pe Ilie Iordache.

Cum Cristi Pulhac e aproape transferat la Hercules Alicante, Dinamo trebuie să transfere repede un fundaş stînga, pe acel post fiind în acest moment în lot doar Zie Diabate. Andone l-a mai testat şi pe Scarlatache în acea zonă, însă nici unul dintre cei doi nu este de meserie apărător de bandă.

Pista Carlos Cardoso, de la Pandurii Tg. Jiu, a fost reluată. Asta întrucît se apropie termenul în care gorjenii trebuie să achite ultima rată din "Cazul Iordache", de aproximativ 550.000 de euro. Roş-albii au transmis că acceptă să stingă datoria în schimbul brazilianului de 25 de ani. "Cîinii" susţin că transferul are mari şanse să se realizeze. Azi va urma şi o nouă rundă de negocieri cu Alba-Iulia pentru Bogdan Bucurică. Ardelenii vor 400.000 de euro, dar Dinamo a oferit doar jumătate din sumă la ultima întîlnire.

2 goluri şi o pasă de gol a dat Cardoso pentru Pandurii în sezonul trecut, în Liga I

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
florinch
florinch  •  06 Iulie 2010, 07:48

Mai Piti tu vezi-ti de petardele tale,lasa-ne pe noi cu ale noastre.Sunt curios cand vor aduce conducatorii lui Dinamo jucatori,ca de vandut vad ca vand.Daca-i aduc dupa inceperea campionatului sa-i pregateasca Badea si Borcea.Lui Ando i se cere performanta insa cu cine?

gtorje_22
gtorje_22  •  06 Iulie 2010, 06:40

te bagi in seama?

666piturca
666piturca  •  06 Iulie 2010, 02:59

Il strica Andone si p'asta ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează