FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Care mai e situația lui Maecky Ngombo, atacantul prins în ofsaid de autorități pe aeroport

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 13:07 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 16:39

Maecky Ngombo (26 de ani), atacantul belgian al celor de la FC Botoșani surprins de autorități cu o râșniță metalică pentru tutun în bagaj, la plecarea în cantonamentul din Austria, încă nu a plecat de la club. Deocamdată, vârful nu se lasă dat deoparte și nici nu poate fi dat afară fără compensații financiare, atât timp cât nu există probe împotriva lui. 

Șefii celor de la Botoșani au tot căutat în ultimele zile un laborator unde jucătorul să fie testat antidrog, numai că în Botoșani și nici în împrejurimi, la Suceava sau Iași, nu există posibilitatea să fie testat. Cum jucătorul încă susține că este nevinovat, FC Botoșani nu îi poate desface contractul. 

Pleacă în Egipt? 

Mai mult, îngrijorarea celor de la Botoșani ar fi că jucătorul ar consuma o substanță care dispare din organism în 5-7 zile, caz în care testul ar trebui făcut pe neașteptate. Fotbalistul nu mai e dorit de nimeni din club, nici de antrenorul Croitoru, nici de Valeriu Iftime, patronul clubului, iar conducerea încearcă să ajungă la un consens pentru ca jucătorul să plece. Există o discuție cu un club din Egipt, care ar fi dispus să-l transfere pe Maecky Ngombo. 

„Categoric că el fumează niște țigări d-astea din Olanda, dar nimic ilegal. În orice caz, el a venit cu râșnița, cu butoiașul ăsta. El pleacă de la noi. S-a creat un eveniment care afectează imaginea clubului. I-am zis că ar trebui să plece”
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani 

Citește mai multe știri despre FC Botoșani:

Valeriu Iftime taie în carne vie la Botoșani! Dă afară un jucător: „A venit cu râșnița, fumează țigări din Olanda”

Probleme la plecarea în cantonament » Ce au găsit autoritățile în bagajul noului atacant de la Botoșani: „Dacă se va demonstra, îi putem desface contractul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează