FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Probleme la plecarea în cantonament » Ce au găsit autoritățile în bagajul noului atacant de la Botoșani: „Dacă se va demonstra, îi putem desface contractul”

Maecky Ngombo (26 de ani), atacantul celor de la FC Botoșani, a fost găsit cu un grinder metalic la plecarea în cantonamentul din Austria.
Maecky Ngombo (26 de ani), atacantul celor de la FC Botoșani, a fost găsit cu un grinder metalic la plecarea în cantonamentul din Austria.

Articol de - Publicat joi, 08 iulie 2021 17:01 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 18:11

Maecky Ngombo (26 de ani), atacantul belgian al celor de la FC Botoșani, a fost găsit cu un grinder metalic de tutun în bagaj la plecarea în cantonamentul din Austria. 

Maecky Ngombo a fost transferat de FC Botoșani în această vară. La plecarea în primul cantonament alături de formația pregătită de Marius Croitoru, atacantul belgian a atras atenția autorităților. 

În bagajul de mână al lui Ngombo ar fi fost descoperit un „grinder metalic cu urme de substanță vegetală verde”, conform declarației oferite de Florin Bădilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, pentru ziare.com

În data 29-06-2021, în postul de poliție de frontieră Suceava, la ieșirea din țară, în cursa spre direcția Memmingen (Germania), în bagajul de mână al unui cetățean belgian a fost descoperit un grinder metalic în interiorul căruia erau urme de substanță vegetală tocată de culoare verde. Persoana și-a continuat călătoria. Cazul a fost preluat de organele de poliție competente
 - Florin Bădilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră

FC Botoșani: „Nu s-a pronunțat cuvântul droguri!”

Cătălin Anton, președintele celor de la FC Botoșani, are încredere în fotbalistul său, până la proba contrarie. GSP a încercat să discute și cu Valeriu Iftime, dar finanțatorul moldovenilor nu a putut fi contactat. 

„Haideți să fim serioși. De la o substanță verde până la droguri este mult. Poliția de Frontieră a făcut o constatare, dar nu s-a pronunțat cuvântul droguri. Am vorbit cu el și cu agentul jucătorului. Este vorba despre ceva plante naturale, muguri, nicidecum despre droguri. 

Oricum vom face un test antidrog când ne întoarcem în țară. Dacă se va demonstra că este așa, îi putem desface contractul, conform ROAF. Până atunci nu putem incrimina un jucător și mergem pe buna lui credință. Cine spune că este vorba despre droguri, când nu e nimic concret, este în eroare”, a spus Cătălin Anton, președintele lui FC Botoșani, pentru GSP.ro.

Probleme la plecarea în cantonament » Ce au găsit autoritățile în bagajul noului atacant de la Botoșani: „Dacă se va demonstra, îi putem desface contractul”
Maecky Ngombo, în momentul prezentării la FC Botoșani

Maecky Ngombo este în acest moment în cantonament cu FC Botoșani. Atacantul belgian este accidentat și se antrenează separat de restul lotului. 

Ce este grinderul, dispozitivul găsit asupra lui Maecky Ngombo

Grinderul este un dispozitiv metalic ce poate fi folosit pentru măcinatul, tocarea sau tăierea plantelor și tutunului. În cele mai multe cazuri este folosit pentru măcinarea canabisului.

Probleme la plecarea în cantonament » Ce au găsit autoritățile în bagajul noului atacant de la Botoșani: „Dacă se va demonstra, îi putem desface contractul”
Așa arată un grinder disponibil pe site-ul eMAG și costă în jur de 50 RON

Cine e Maecky Ngombo, fundașul aflat în cantonament cu FC Botoșani

Ultima oară în prima ligă algeriană, la CR Belouizdad, Maecky Ngombo a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu formația botoșăneană. 

Maecky Ngombo a trecut de-a lungul carierei pe la Roda JC, Fortuna Dusseldorf, MK Dons, Ascoli, Go Ahead Eagles și CR Belouizdad. Ngombo are și un meci în naționala U21 a Belgiei, unde i-a avut coechipieri, printre alții, pe Youri Tielemans și Dennis Praet.

275.000 de euroe cota de piață a lui Maecky Ngombo, potrivit Transfermarkt

Citește și alte știri despre FC Botoșani: 

FC Botoșani a făcut oficial contestație după anunțul că Primăria Botoșani a finanțat o echipă fără nicio performanță

Decizie cu impact imediat luată de Comitetul Executiv: ce se întâmplă cu antrenorii fără licență Pro » 3 nume afectate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
kuba
kuba  •  09 Iulie 2021, 08:34

De Toto și Sică nimic?! Bine ca i-ați găsit grinderul lui asta!

romeverest
romeverest  •  08 Iulie 2021, 20:36

Hai sa fim seriosi !! Toata lumea stie la ce se foloseste un grinder !! Doar nu l-a luat cu el in bagajul de mana ca sa-si macine ceaiul de seara !!

bazinga
bazinga  •  08 Iulie 2021, 19:40
Postat de joze_maurinio pe 08 Iulie 2021, 17:52

Nici eu nu cred ca e vorba de droguri, am incredere in presedintele Botoseniului, care nu stie nimic. Din ce am inteles de la baiat, ca am discutat in swahili cu el, cica si-a luat patrunjel pentru ciorba de perisoare si nu avea cu ce sa-l toate, de aia avea smecheria. Si de aia au gasit astia verdeata. Desi, i-am zis sa toace si marar, ca e si mai buna ciorba asa. In rest, daca gasesc astia si prafuri albe, ori e faina, praf de copt ori sare, ca zaharul in exces nu e bun!

Cum poti fi atat de funny? Incredibil esti....du-te si arunca-te in Siret!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează