FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Decizie cu impact imediat luată de Comitetul Executiv: ce se întâmplă cu antrenorii fără licență Pro » 3 nume afectate

Marius Croitoru e unul dintre antrenorii fără licență Pro
Marius Croitoru e unul dintre antrenorii fără licență Pro

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2021 09:35 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 09:43

Comitetul Executiv a dezbătut duminică și situația antrenorilor care își conduc echipele fără să aibă licențe Pro. 

Pentru că nu pot fi controlați tehnicienii „falși”, care funcționează ca secunzi sau ca antrenori de portari, Federația a stabilit ca la conferințele de presă să participe numai antrenorii calificați, ceea ce înseamnă că din partea unelor cluburi vor apărea în media oameni care nu conduc echipele, de fapt, doar au licențe Pro. 

Prepeliță de la FC Argeș, Croitoru de la Botoșani, Iosif de la Rapid sunt antrenorii lipsiți de licențe Pro, deci imposibil de adus la interviuri.

Federația și-ar fi dorit o regulă împotriva trișorilor

Federația și-ar fi dorit să impună o regulă care să-i încurce pe antrenorii care-și conduc echipele fără să aibă vreo calificare pentru meseria aceasta. Afectați ar fi fost Pintilii, de la FCSB, și Prepeliță, de la FC Argeș.

FRF voia ca antrenorii lipsiți de licențe să nu mai poată transmite indicații în timpul meciurilor. Cine încalcă regula ar urma să fie amendat

Sancțiunile le-ar fi aplicate și persoanelor implicate, și cluburilor pe care le reprezintă ele. Afectați cel mai rău ar fi Mihai Pintilii și Andrei Prepeliță. FCSB l-a instalat recent pe Dinu Todoran ca antrenor principal, însă există informații că Pintilii ar fi, de fapt, șeful staffului tehnic.

VIDEO Victor Becali: „Mă așteptam ca Mircea Lucescu să propună la națională un antrenor român”

Mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Gigi Becali contestă decizia impusă azi de FRF: „Mergem la tribunal! Vrei să comanzi pe banii mei?”

EXCLUSIV Cluburile au învins! FRF schimbă regula U21 » Cum va arăta în noul sezon + clauza impusă de Federație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
robotzel
robotzel  •  08 Iulie 2021, 19:38

Este o aberație. Nu este vorba de un medic să aibă nevoie de licență de a practica meseria fiind vorba de vieți de om. Este vorba de antrenor. Serios! Este că și când s-ar impune obligativitatea sa ai licență de pieton. Sunt supărați că nu primesc bani pe școală de antrenori.

senin
senin  •  29 Iunie 2021, 07:25

O sa spun asta la nesfarsit: numai Mița ar fi putut readuce Rapid în Liga 1, nimeni altcineva n-ar fi reusit, fiindcă a fost el ales ca sa fie "mana lui Dumnezeu" Da, dar gata, ajunge, sa nu exageram, locul lui Mița este de antrenor secund, ar fi păcat ca tocmai Mihai Iosif sa ducă din nou Rapid în Liga 2. Punct.

publicer
publicer  •  28 Iunie 2021, 22:17

Licenta sau nu tot o apa si-un pamant sunt. Antrenori de chiftele! Ce inseamna de fapt acea licenta? 40 de ore de curs cu marele Stoichita? Si cu altii care fac parte din comisia tehnica? Niste glume toti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează