FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Conflictul cu Gigi Becali îi pune cariera în pericol. Planic a ratat un contract pe un salariu uriaş!

Bogdan Planici (28 de ani) ajunsese în Turcia, unde a bătut palma pe două sezoane cu Goztepe, dar turcii au aflat de procesul deschis de Gigi Becali și au renunțat la transfer.
Bogdan Planici (28 de ani) ajunsese în Turcia, unde a bătut palma pe două sezoane cu Goztepe, dar turcii au aflat de procesul deschis de Gigi Becali și au renunțat la transfer.

Articol de , - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 16:27 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 22:54

Bogdan Planici (28 de ani) ajunsese în Turcia, unde a bătut palma pe două sezoane cu Goztepe, dar turcii au aflat de procesul deschis de Gigi Becali și au renunțat la transfer.

Beșiktaș, AEK Atena și Maccabi Haifa. Acestea sunt cele trei formații care l-au dorit insistent pe Bogdan Planici și erau dispuse să facă sacrificii serioase pentru a-l transfera. Ultima care a intrat în joc a fost Goztepe.

Un contract pe două sezoane și un salariu de 500.000 de euro erau propunerile prin care turcii încercau să-l convingă pe fundașul sârb să semneze. Cele două părți se înțeleseseră, stoperul de 28 de ani urma să facă vizita medicală, apoi să fie prezentat. Surpriză însă, totul a picat! La fel cum s-a întâmplat și la celelalte cluburi care erau interesate de el.

Planic, blocat de Becali

„Planici a venit aici şi ne-am înţeles cu el în privința tuturor aspectelor. Totuşi, există o reziliere unilaterală a contractului cu fostul său club. Iar în discuție ar fi 10 milioane de euro... Deşi ne place jucătorul şi încă îl dorim, credem că e un risc prea mare să semnăm cu el. Poziţia lui Goztepe e clară. Am ştiut că e o problemă cu Planici, dar ne-am dat seama că e alta decât cea despre care am fost informaţi", a transmis preşedintele lui Goztepe, Talat Papatya.

Conflictul cu Gigi Becali îi pune cariera în pericol. Planic a ratat un contract pe un salariu uriaş!

Sunt 5 luni de când Bogdan nu are angajament, iar toată lumea evită să semneze cu el, de teama procesului cu Becali, unul de pe urma căruia Gigi vrea 10 milioane de euro. Fundașul central mai era legat de FCSB până la 30 iunie 2021, conform unei clauze care îi permitea clubului să extindă în vara lui 2020 colaborarea cu încă un an.

Jucătorul și reprezentanții lui susțineau că aveau dreptul să rupă contractul la 1 iulie anul acesta, cu plata unei despăgubiri de 180.000 de euro către FCSB. 

„Cum semnează Planici cu un nou club, cum deschidem proces la FIFA. Vreau despăgubiri de 10 milioane de euro, fiindcă el a fugit înainte de terminarea sezonului și a afectat rezultatele echipei în felul acesta, a provocat pierderi clare!"
- Gigi Becali

VIDEO. FCSB și-a prezentat echipamentul pe care îl va folosi în meciurile din deplasare din acest sezon

Citește și alte știri despre FCSB: 

TOPOLA - FCSB. Zvonko Milojkovic, impresarul lui Planic și Bozovic, avertizează: „Lejer n-o să fie meciul! În Serbia nu e balet, așa cum e în campionatul vostru”

FCSB. A câștigat „meciul” cu Gigi Becali și a explodat! Secretele din spatele transformării lui Florin Tănase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
2146208208751563
Costel Plugariu  •  03 Septembrie 2020, 19:46

Ori a ratat, ori a semnat un contract avantajos, *** ? Bai ***, ***, intr-un articol scrieti intr-un fel, in altul scrieti contrariul ! Chiar atat de *** puteti fi ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sxzy
sxzy  •  03 Septembrie 2020, 11:37

nu avocatii lui jiji '' au fost tavaliti si calcati in picioare de talpan'' .. ci insasi Justitia romana si clubul steaua !! , cu largul concurs a lui gabriel oprea - numit viceprim ministru in 2013 , george maior ... si judecatorii iccj :https://evz.ro/sri-la-nivel-inalt-locul-in-care-stateau-la-masa-judecatori-iccj.html , legaturile stranse dintre maior si oprea fiind denuntate de tiberiu urdareanu in 2014 !!Cat priveste armata ... a incercat in repetate randuri sa anuleze marcile de puse de SC Fotbal Club Steaua București/actuala FCSB la osim in 2006 , la tribunalul bucuresti in 2011 , la apel in 2012, TOATE ACESTE INCERCARI repetate fiind respinse ... pana cand in 2013, dupa respingerea apelului .. dosarul ajunge la iccj !!de notorietate fiind ura dintre jiji si oprea , precum si petrecerile lui oprea cu maior si judecatorii iccj .. nu e de mirare ca iccj , admite recursul CSA !!!substituindu-se instanţei de apel. !!!iccj recunoaște că prima marcă înregistrată la osim e cea a SC FC Steaua SA. Recunoaște și că CSA a motivat, atunci când și-a înregistrat ulterior marca, că „cele două mărci pot coexista”, pentru că sunt „domenii sportive distincte”. Problema cea mare, susţine iccj e că, după un deceniu de la înregistrarea acestor mărci, au descoperit, în sfârșit!, că ele „sunt atât de similare, încât pot fi confundate”.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  03 Septembrie 2020, 11:16

Am văzut că un "deștept" de la gsp(Răureneeee)i-a luat înterviu impresarului lui Planici,să își dea ăla cu părerea despre fotbalul românesc și meciul Stelei cu Topola.Răureneee să fie vorba și de ceva cașcaval sârbesc de la impresar???

Vezi toate comentariile (19)
Comentează