FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CS U CRAIOVA // UPDATE Carlos Fortes semnează astăzi contractul cu noua echipă! Detaliile tranzacției

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 13:54

Carlos Fortes ar putea merge la CS U Craiova, după ce oltenii l-au vândut pe Alexandru Mitriță la New York City, în Statele Unite ale Americii.

UPDATE Sâmbătă 14:00

Carlos Fortes este în acest moment la Craiova, unde urmează să semneze cu CS U Craiova. Portughezul va fi împrumutat până la finalul sezonului, cu opțiune obligatorie de cumpărare la finalul sezonului. Jurnalist Dan Udrea a dezvăluit în direct la TV Telekom Sport că suma pe care o vor achita oltenii este de 200.000 de euro. 

Știrea inițială

Directorul de imagine al LPF, Marius Mitran, a susținut la Pro X că atacantul portughez, care s-a despărțit de Gaz Metan, va lua drumul Craiovei pentru finalul sezonului regulat.

Vârful în vârstă de 23 de ani se află zilele acestea acasă în Portugalia, iar zilele următoare ar urma să revină în România pentru a semna contractul cu oltenii. Fortes a fost și în vizorul lui FCSB, însă transferul a căzut, după ce roș-albaștrii l-au adus pe Ioan Hora.

CS U Craiova l-a transferat în această iarnă și pe atacantul Andrei Cristea de la Poli Iași.

CIFRELE LUI FORTES ÎN LIGA 1:

  • 19 meciuri
  • 6 integralist
  • 5 goluri
  • 2 pase decisive
  • 650.000 de euro cota de piață
  • 188 cm înălțime

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  02 Februarie 2019, 16:24

Ionita si Dragus la Craiova si vom fi cei mai tari!

para.para
para.para  •  02 Februarie 2019, 16:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  01 Februarie 2019, 22:39
Postat de observator_federal pe 01 Februarie 2019, 13:07

Fortes este în mare măsură bun și la construcție, ocupă bine mijlocul terenului... Oricum Craiova are acum oameni excelenți și formule diverse de joc ofensiv cu Koljic, Cristea, Mihăilă, Bărbuț, Fortes (dacă ar mai veni și Drăguș ar fi deja inflație...) Plus aportul ofensiv al lui Bancu și centrările lui Cicâldău. Mateiu și Fedele înscriu și ei dar mai rar (cu atât mai prețioase contribuțiile lor ofensive). Mangia poate să facă (și știe) combinațiile cele mai bune.

Fortes mai bun decat Hora, dar mai slab decat Mitrita. CSU echipa buna, are sanse sa ramana in primele trei. Cred insa ca FCSB-ul o sa le ia 4 din 6 puncte. Iar pe franarii de la CFR nu-i bate.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează