FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cât are Dan Petrescu salariu la CFR Cluj și de ce Becali nu-l poate primi în veci la FCSB: „Nici dacă ia Champions League”

Dan Petrescu poate lua al treilea titlu de campion cu CFR Cluj +15   FOTO
Dan Petrescu poate lua al treilea titlu de campion cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 08:14 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 08:36

FCSB a remizat cu Gaz Metan , 2-2, în etapa a 4-a din play-off și are șanse mici la titlu, fiind la 9 puncte de liderul CFR Cluj, echipa antrenată de Dan Petrescu. 

După meci, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, și a dezvăluit cât câștigă la campioana României și de ce nu ar putea antrena la FCSB, deși mai multe voci din fotbal îi cer să-l angajeze pe „Bursuc”, dacă vrea performanță.

„Sunt două diferențe între Petrescu și Vintilă. Nu spun acum neapărat de Petrescu, spun de orice antrenor. La mine ăsta e principiul după care trăiesc. Nici măcar ciobanii și cei care care lucrează în curte la mine nu au voie să fumeze sau să înjure. La FCSB, cel mai mare antrenor de pe glob nu are ce căuta dacă înjură jucătorii! Chiar dacă ia Champions League, eu nu am nevoie! 

Și doi, Dan Petrescu are și el salariu de 1.200.000 de euro pe an. Are 400.000, dar mai ia sacoșa la început de sezon! Are mai mult, cum să n-aibă?! Cu bonusuri are mai mult. Are 1.200.000 de euro!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro

Dan Petrescu (52 de ani) e la al doilea mandat la CFR Cluj. A fost antrenor în sezonul 2017-2018, când a cucerit titlul, și a revenit în martie 2019, câștigând al doilea trofeu de campion. A mai antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Sunning, Al Nasr și Guizhou Hengfeng.

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Cât timp mai avem șanse, vom lupta pentru titlu!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali face prima mutare a verii: „Am vorbit cu el, vrea să vină” » Salariul pe care i l-a pregătit

Bogdan Vintilă: „Mai sunt șanse la titlu” » Basarab Panduru, siderat: „Nu poți să spui așa ceva!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
347655969058390
Ion Popescu  •  27 Iunie 2020, 11:54

Nu pricep de ce GSP promoveaza continuu pe Becali, un puscarias. un mitoman, un fals crestin.

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  22 Iunie 2020, 11:53
Postat de albusibiu pe 22 Iunie 2020, 11:32

Va mai amintiti interviul lui Becali la Antena 1 (parca) in care acesta il injura vreo 5 minute incontinuu pe reporter? Cautati "Becali injura" pe youtube si-l gasiti imediat. "Marele crestin" e doar un sinistru ipocrit, asa cum bine stim deja toti cei care avem macar un sfert de creier.

Ce sa caute Dan Petrescu la clona ilfoveana importata de la Tirana? Si la injuraturi e mic copil pe langa ciobanul infractor. Vintila e si prea bun pentru clona fc fcsb popesti leordeni, Eventual Dan Petrescu va merge sa antreneze Steaua, cand va promova in Liga 1, in niciun caz pe fc fcsp popesti leordeni zisa si „fc gazde”, clona fara nume, palmares, culori, sigla si stadion

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  22 Iunie 2020, 11:42

Jijel , un om neansemnat , un *** plin de mandrie , pe ce pune el mana se duce dracu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează