FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Doi foști jucători de la CFR Cluj și FCSB s-au „contrat” în vestiar înaintea derby-ului: „Bat fără probleme, 100%!”

CFR Cluj vs. FCSB. Foto: Imago
CFR Cluj vs. FCSB. Foto: Imago

Articol de , - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 18:56 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 18:56

Coechipieri la Politehnica Iași, Alexandru Musi (18 ani) și Cătălin Itu (23 de ani) au prefațat duelul dintre FCSB și CFR Cluj din această seară pentru GSP.ro.

Ultimele noutăți de la FCSB! Octavian Popescu nu e în lot pentru meciul cu CFR Cluj + Revenire importantă în tabăra roș-albaștrilor
CFR CLUJ - FCSB
Ultimele noutăți de la FCSB! Octavian Popescu nu e în lot pentru meciul cu CFR Cluj + Revenire importantă în tabăra roș-albaștrilor

Jucător de perspectivă pentru roș-albaștri, Alexandru Musi vede o victorie lejeră pentru FCSB, în timp ce Cătălin Itu consideră că gruparea din Gruia se va impune la limită cu 1-0.

Doi foști jucători de la CFR Cluj și FCSB s-au „contrat” în vestiar înaintea derby-ului: „Bat fără probleme, 100%!”
Foto: Cătălin Itu și Alexandru Musi

Musi și Itu au prefațat derby-ul CFR Cluj - FCSB

„Va bate FCSB sută la sută și fără probleme! Coman o să facă diferența și o să marcheze o dublă. Va fi 2-0 pentru FCSB”, a spus Alexandru Musi.

„Cred că CFR în momentele cu presiune și în jocurile cu miză își face treaba foarte bine. Întotdeauna reușesc să se motiveze și să câștige. M-aș bucura să câștige și să fie aproape de Farul. Cred că va fi 1-0 pentru CFR”, a precizat Cătălin Itu.

Leo Grozavu: „Va fi pe muchie de cuțit”

Antrenorul Politehnicii Iași a avut o opinie mai echilibrată referitor la derby-ul dintre roș albaștri și feroviari. Acesta consideră că nu există nicio favorită și că victoria poate fi decisă la limită.

„E dificil de spus dacă are cineva o șansă în plus în duelul din această seară. La CFR sunt ceva absențe, dar Petrescu știe să ia presiunea de pe urmele jucătorilor. Nu văd vreo favorită certă, chiar dacă FCSB-ul este în momentul de față într-o formă mai bună sportivă, dar maturitatea CFR-ului va face partida să fie una echilibrată și câștigătoarea să fie decisă pe muchie de cuțit”, a spus Leo Grozavu pentru GSP.ro.

Totul despre CFR Cluj - FCSB:

Citește și alte știri: 

Varga ar fi cedat presiunilor lui Petrescu » Decizia luată înainte de CFR Cluj - FCSB

Scor ireal la un meci din România » La pauză era 18-0! Un fost jucător de la FCSB a marcat 7 goluri

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Aprilie 2023, 20:14

...fcsb o sa bata ...conform valorii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează