FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Detalii explozive de la negocierile pentru o echipă din SuperLiga: „Nu facem niciun audit, bagi banii în bancă și ai clubul”

Suporteri UTA/ foto Imago Images
Suporteri UTA/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 21:20 / Actualizat joi, 31 august 2023 00:51

Cătălin Juncan, om de afaceri arădean, a dezvăluit cum au decurs negocierile pentru preluarea clubului UTA, anul trecut.

Juncan a intrat în direct la TV pentru a clarifica lucrurile, după ce Alexandru Meszar, cel care conduce UTA fără să ocupe vreo funcție oficială, a negat că ar fi negociat pentru vânzare clubului, la Liga Digisport.

Surpriză de proporții la FCSB - Craiova » Vassaras a renunțat la Istvan Kovacs și pregătește un arbitru care nu e FIFA și pe care MM Stoica l-a acuzat violent
FCSB - CSU CRAIOVA
Surpriză de proporții la FCSB - Craiova » Vassaras a renunțat la Istvan Kovacs și pregătește un arbitru care nu e FIFA și pe care MM Stoica l-a acuzat violent

În 2022, un grup de 4 oameni de afaceri au negociat pentru UTA cu Meszar, însă totul a căzut. Cătălin Juncan, Simion Apreutese, Rudi Vizental și Marius Grada susțin că vânzarea nu s-a realizat din cauza intervenției politicului din Arad.

Detalii explozive de la negocierile pentru UTA

„Am rămas șocat când l-am auzit pe domnul Meszar. Noi am făcut ofertă și am bătut palma în iulie anul trecut, apoi a zis că trebuie să primească acordul politicului. Primăria finanțează o parte din bugetul clubului. În timpul negocierilor am fost puși în fața fostului primar și el ne zicea cam ce trebuie să facem. 

Fostul primar îmi explica cum a format el echipa, și că, dacă noi preluăm clubul, trebuie să acceptăm în consiliul de administrație un număr de oameni care fac parte din autoritatea locală. Noi am făcut un proiect ca în primii 2 ani să fim în continuare ONG, apoi să trecem ca Societate pe Acțiuni. Cum puteam noi să băgăm banii noștri și să acceptăm alți acționari care nu investesc? 

Domnul Meszar nu deține nicio funcție oficială în cadrul clubului. Nouă ni s-a spus că el este cel care conduce clubul. Noi suntem toți arădeni, am făcut tot posibilul să cumpărăm clubul. Noi am trecut peste toate chestiile astea din dorința de a prelua clubul. 

Domnul Meszar ne-a propus să vorbim cu politicul, noi nu am acceptat, apoi a venit cu un comunicat prin care a spus că drumurile se despart”, a declarat Juncan, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Cătălin Juncan, detalii explozive de la negocierile cu Meszar

Cătălin Juncan a continuat și susține că Meszar l-a contactat din nou pentru a relua negocierile în această vară, înainte de barajul de menținere/promovare în SuperLiga dintre UTA și Gloria Buzău.

„La barajul cu Buzău au avut loc alte negocieri. Ne-a zis că vrea să accepte tot, când a văzut că e cu spatele la zid. I-a zis partenerului de la București, care era în drum spre Arad: «Nu facem niciun audit, bagi banii în bancă și ai clubul». Noi am solicitat un audit la primele negocieri, am trecut toți pașii, ne-am înțeles cu Meszar, apoi a căzut tot. 

Cum credeți că un om de afaceri poate prelua o firmă fără un audit? Meszar nu știe cum e, pentru că el nu are nicio firmă care să poată să țină un club. Are un comportament discreționar. El și-a băgat soția în club, pentru că nu mai avea încredere în consiliul de administrație”, a mai declarat Cătălin Juncan

Citește și:

Detalii în premieră de la scandalul cu Mangia: „Speaker motivațional putea să-și găsească în altă parte! Eram scârbit, l-am înjurat și am plecat”
PRIETENII LUI OVIDIU
Detalii în premieră de la scandalul cu Mangia: „Speaker motivațional putea să-și găsească în altă parte! Eram scârbit, l-am înjurat și am plecat”
Hagi i-a bătut, apoi le-a luat jucătorul » Transferul anunțat de Farul
FARUL
Hagi i-a bătut, apoi le-a luat jucătorul » Transferul anunțat de Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează