FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Cătălin Lazăr renunţă la fotbal şi se apucă de afaceri

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

În vîrstă de 26 de ani, mijlocaşul Cătălin Lazăr, care conduce ultimul tip de Ferrari,  a decis să abandoneze activitatea fotbalistică şi să se dedice managementului în afaceri la grupul de firme al tatălui său, fostul patron al clubului Internaţional, Benone Lazăr.

 

Cătălin nu era un jucător deosebit de talentat, şi viitorul lui nu era în fotbal. Am decis de comun acord să vină la firmă, pentru că acolo este viitorul lui. Şi-a luat masterul în ASE şi stăpâneşte foarte bine limba engleză. Restul în afaceri i le completez eu”, a explicat Benone Lazăr.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
martinez1292
martinez1292  •  20 Iulie 2010, 18:08

a facut cea mai buna alegere din viata era torpila daca nu era tacso patron nu juca o sec.pai nu la mai vrut Badea la Panduri si ramanea pe dinafara poate juca in curtea scoli acolo era bun.

gtorje_22
gtorje_22  •  20 Iulie 2010, 17:32

Nu era slab,nu inteleg de ce se retrage de acum...

the_crow
the_crow  •  20 Iulie 2010, 16:46

nu este nicio pierdere pt fotbalul romanesc pana acum a jucat ca era lazar patron la Inter

Vezi toate comentariile (4)
Comentează