FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Câți bani a primit Laszlo Balint ca să plece de la Craiova + mesaj pentru jucători: „Ar trebui să fie caterincă?”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 17:01 / Actualizat marti, 30 august 2022 20:04

Laszlo Balint a dezvăluit la „Prietenii lui Ovidiu” care este suma pe care a primit-o după ce-a fost demis de la Universitatea Craiova și a răspuns criticilor pe care le-a primit în ultimele două luni petrecute în Bănie

- Fiind un antrenor tânăr, crezi că încă n-ai învățat suficient cum să gestionezi raporturile cu jucătorii cu personalitate?
- Este o opinie pe care trebuie s-o analizez. În anul în care am promovat erau vreo opt sau nouă căpitani veniți de la alte echipe. Fiecare destul de vocal în exprimarea propriilor idei, propriilor opinii. Eu nu sunt sunt rigid, nu sunt absurd. Eu pot accepta anumite opinii, mai ales opinii care mă privesc pe mine. Să le analizez și în cazul în care e ceva de schimbat la mine sau la la comportamentul meu, nu voi ezita să o fac.

- Cele două vârfuri ale carierei tale sunt cele două promovări. Cu Unirea Terlongeni și cu UTA.
- Cumva se poate spune că sunt la început de drum, dar să știți că eu sunt mândru de parcursul pe care l-am avut ca antrenor.

- Am auzit o părere critică despre tine: "Balint e antrenor bun, dar e prea serios, prea îngândurat, prea concentrat".
- Nu știu dacă seriozitatea este un defect. E adevărat că sunt momente în care la antrenament sunt foarte concentrat pe ce urmărim la ședința respectivă și atunci poate că această seriozitate dă în interpretare că sunt îngândurat.

- Preocupat.
- Eu cred că e o normalitate pentru un antrenor. Ce ar trebui, să mergem și să facem tot timpul glume la fiecare exercițiu? E acel cuvânt care văd că deja trebuie introdus în DEX: caterincă. Nu știu, antrenamentele ar trebui să fie caterincă? Eu nu sunt de acest concept și tot timpul am pus foarte mare accent pe seriozitate. Și ca să cer seriozitate din partea jucătorilor, automat eu trebuie să fiu serios pentru că dacă nu faci treaba asta n-ai cum...

- Plecarea de la Craiova câți bani ți-a adus?
- Două salarii compensatorii.

- Vreo 30.000 de euro?
- Să știți că banii nu contează. Aș fi renunțat la acei bani doar ca să am continuitate.

- Ești și nițel naiv dacă spui că banii nu contează!
- Contează, dar până la un punct. Eu nu am fost motivat niciodată de bani. Nici ca fotbalist, nici ca antrenor eu nu am fost motivat niciodată de bani și în absolut orice discuție pe care am avut-o, chiar și când eram fotbalist, pe mine mă preocupa mai degrabă perspectiva sportivă decât cea financiară. Și să știți că am avut foarte mult de pierdut din punctul ăsta de vedere.

CITEȘTE ȘI:

„Ai antrena FCU Craiova?”. Răspunsul clar al lui Laszlo Balint: „Trebuie să discut foarte serios cu conducătorii clubului”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Ai antrena FCU Craiova?”. Răspunsul clar al lui Laszlo Balint: „Trebuie să discut foarte serios cu conducătorii clubului”
Laszlo Balint și culisele demiterii de la Craiova: „Atunci mi-am dat seama! Nu au avut niciun argument”
PRIETENII LUI OVIDIU
Laszlo Balint și culisele demiterii de la Craiova: „Atunci mi-am dat seama! Nu au avut niciun argument”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 August 2022, 11:17

Un antrenor foarte bun ...cu care n am avut rabdare ...

ionutplural
ionutplural  •  31 August 2022, 09:45

Tărlungeni nu Terlongeni :))

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  31 August 2022, 06:06

Bai saracule care ai ajums bogat))) banii nu conteaza?)) Ai uitat cind mergeai cu 34 la antrenament?))) Esti plin de bani ca .... de oase))) si ce e trist e ca te dai si mare antrenor de chiftele

Vezi toate comentariile (5)
Comentează