FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

UPDATE Caue da Silva a semnat cu Kayserispor, FC Vaslui va cere suspendarea jucatorului şi sancţionarea clubului turc pentru că l-a contactat!

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 ianuarie 2014 15:16

Brazilianul Caue da Silva a semnat pe trei sezoane şi jumătate cu formaţia turcă Kayserispor, însă oficialii lui FC Vaslui îl somează pe fotbalist să se întoarcă la echipă, motivînd că acesta nu a avut acceptul clubului să plece.

Preşedintele Dragoş Iftime susţine că brazilianul Caue da Silva este jucătorul lui FC Vaslui, fiind somat să ajungă de urgenţă în cantonamentul echipei din Antalya.

Vasluienii au aflat din presă despre transferul lui Caue da Silva la formaţia Kayserispor. Oficialii galben-verzilor susţin că jucătorul nu a discutat cu nici un şef de la gruparea turcă şi îl somează să ajungă de urgenţă în cantonamentul echipei din Antalya. “Caue este jucătorul nostru pînă la data de 30 iunie 2015. Are drepturile salariale achitate la zi, pînă la luna decembrie. Jucătorul nu are nici un motiv să plece în altă parte. A fost notificat să se prezinte de urgenţă la programul echipei. Într-adevăr, el nu a fost pînă acum la echipă, fiind învoit. Noi am crezut că-şi urmează programul de fizioterapie în Brazilia, însă văd că e la Kayserispor. Vom cere suspendarea jucatorului şi sancţionarea clubului turc pentru că l-a contactat pe jucător fără acordul nostru”, a spus Dragoş Iftime, preşedintele FC Vaslui.


După Adrian Sălăgeanu, FC Vaslui mai pierde încă un titular. Este vorba despre Caue da Silva. Brazilianul s-a transferat la formaţia vasluiană în vara lui 2013, fiind considerat jucătorul străin cu cea mai bună cotă din Liga I. Conform transfermarkt.de, mijlocaşul de 25 de ani era evaluat atunci la peste 2 milioane de euro.

La galben-verzi, Caue a bifat 48 de partide, marcînd trei goluri, din care două în acest sezon, cu CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, fiind considerat unul dintre cei mai constanţi jucători din echipă. Dovadă că în perioada petrecută în tricoul vasluienilor cota acestuia a explodat, ajungînd la 2,4 milioane de euro.

Şefii Vasluiului s-au grăbit să-l vîndă şi din cauza salariului mare, iar oferta cea mai bună au primit-o de la Kayserispor, unde tehnicianul Domingos Paciencia l-a dorit cel mai mult, portughezul cunoscîndu-l pe Caue din perioada când a evoluat pentru Olhanense. El se află încă de ieri în pregătiri cu ultima clasată din Super Liga Turciei, după ce a semnat pe 3 ani şi jumătate. Vasluienii au primit în schimbul lui un milion de euro, conform presei turce.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
mihaibrici
mihaibrici  •  28 Ianuarie 2014, 21:58

tare mai aveti treaba cu aceasta echipa si cu acest conducator si ziaristi si contestanti dar...... eu cred ca la ziaristi nu ia invitat la masa si vouoa nu sia dat pantaloni jos sai io s.... de nu era porunboiu de vasllui nu se auzea carpelor

psyk3
psyk3  •  28 Ianuarie 2014, 16:28
Postat de xhrz pe 28 Ianuarie 2014, 16:12

... şi a fost vândut pe 1 milion. Cred că până diseară îl putem lua pe o pungă de pufuleţi.

Da el nu a fost vandut.. cik a plecat de capul lui.. si era cu salariul la zi.. stirea ca Vasluiul a luat 1 mil nu e adevarata,asa spun cei de la club..te doare capul ..:)))

xhrz
xhrz  •  28 Ianuarie 2014, 16:12
Postat de psyk3 pe 28 Ianuarie 2014, 16:03

da a explodat asa tare ca.. acum a ajuns la 1.8

... şi a fost vândut pe 1 milion. Cred că până diseară îl putem lua pe o pungă de pufuleţi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează